Toysdaily 玩具日報

查看: 5634|回復: 25

[改造交流] DreamWorks 祝各位大大,聖誕快樂...新年進步 !!

DreamWorks 祝各位大大,聖誕快樂...新年進步 !!

出年玩得更加有聲有色....!!!!
師兄果真例不虛發, 極具水準之作. 請問個backdrop係電腦合成定係實物?
回復 2# anthony.wan

個BackDrop係實物....專登為今次無間道而製作,即將現身...!!
Dreamwork師兄聖誕快樂!祝來年多啲完美創作!
頭像被屏蔽
回復 4# 上帝

你記得來年多多支持就真呀....!!
堅,寓工作於娛樂!!! Merry Christmas~
回復 5# 超港人 [/bhaha

呢幾日福丫嘛,當時又未做好件皮褸,所以疆左D....haha
Merry Christmas!!!
回復 7# darknight

謝謝師兄支持...期待一月與你見面...!!
聖誕快樂呀...!!
wow ! MERRT CHRISTMAS 師兄, 我都祝你事事順利, 得心應手 !!!
陳永仁緊正, the best Tony Leung i have ever seen !!! 加油呀 ~

more photo pls !!! :77:
回復 10# Boris_C

謝謝你支持啦...呢個陳永仁本身都已經好似,所以堅係值得入手架...!!
頭雕呢家野,唔係你話係差人就係差人嘅....!! haha....!!
支持大大好物好圖好手工!!merry xmas!~~~
Merry Christmas !! Dream 大,今朝有幸得見大大既手藝,真係好高興,希望你炔d忙完,可以幫小弟製作更多驚喜啦,Thanks !!!
回復 12# billsimba

Merry Christmas....!!
過去一年真係有幸見到咁多位師兄...!! 真係好開心...!!

多謝師兄支持...!!!
回復 13# anaken

原來係你...!! haha....!!
多謝師兄支持...!!
聖誕快樂呀....!!