Toysdaily 玩具日報

查看: 2859|回復: 11

[玩具攝影] Transformers Movie 2-Sea attack ravage

今日行過某超市...見到減價...平平地就買左呢隻外星異型狗返來...對返港紙唔洗九草都叫OK...拆開來玩都叫過得去...幾大隻下...但係活動能力就,真係媽媽地...算~平平地,甘既價錢有隻狗比你,仲要係外星異型狗.囉來睇門口都值啦:71:
遲D等埋隻Laserbeak到左再影返多D相...

星期四開學學法文,做返學生仔...睇來,都會少左時間玩玩具:cool:
準備又開始進入地獄了...:die:

廢話少講,去片...

MoMo:哈,我既新坐騎....外星異型狗~威過坐電單車多多聲~係米甘講先~哈哈
200幾條友睇過...又係無人回帖..西利
支持玩老變既ching~
回復 2# Johnnie.Ridden

係邊到睇架?
當時不滿原色的眼睛用藍色零件, 到這個版本變回紅色, 真好~
不過就未提起興趣多買一隻狗狗:DD
隻狗外形幾好啊 平平地算系甘咖啦同極魂幾夾
回復 4# martin960820
帖既最右手邊,尾2....
當時不滿原色的眼睛用藍色零件, 到這個版本變回紅色, 真好~
不過就未提起興趣多買一隻狗狗
手榴蛋包飯 發表於 23-8-2011 10:35 AM

哈~不過平平買買隻夠COOL既外星異型狗返來睇門口都幾威加...不過細隻左D~:DD
果然係一隻好狗!
回復 7# Johnnie.Ridden

仲係搵唔到有無相睇下-.-
:D型wo!!!  電王!~
型wo!!!  電王!~
lingchung 發表於 23-8-2011 07:17 PM

電王配狗...真係幾型加...HA