Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動漫節有趣一幕: 誰在ENTERBAY訂貨??

o係HT大晒冷下, 加上EB自己唔爭氣, 兩個展官真係反差甚大.
HOTTOYS排晒長龍(不過其實無野賣o既), EB冷清清(新BODY無人問津....)
不過當我行到EB個BOOTH見到有個其怪o既人訂野....

原來係IRONMAN!! 呢一幕都幾相影成趣!
Ironman 幫EB  訂野
Bill Stark?:66:
ha ha, this is funny~~ :he:
EB冷清清(新BODY無人問津....)  <--- :71::71::71:
頭像被屏蔽
so funnny!!~~~~~
我問個Sales死亡遊戲李小龍&#20250;場版同之前個隻有咩分別。

Sales:「導演椅後面加左Bruce Lee個名...Action牌寫左D唔同o既字...唔知邊度有加左Bruce Lee個名」
Me:「咁頭雕同波地呢?」
Sales:「無分別。不過黎隻靚D...」
Me:「如果無分別...&#28857;解黎隻&#20250;靚D...?」
Sales:「因為係&#20250;場版o麻...」

他非常熱心咁回答我D問題、但我真係唔知佢係度UP乜∼ :?