Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 很小人認識的 Marvel Universe - 3.75" Dr. STRANGE

關閉 [複製鏈接]
謝謝gumng兄介紹
我雖然不多認識佢,但常在一些marvel的"大合照"中見到佢,
由此可見佢都是一位甚有地位的人物.....
可能佢係"用腦"之人,不是"攻擊型"人物吧?
呢隻見過都唔差
但魔法系唔係我杯茶 :38:
謝謝gumng兄介紹
我雖然不多認識佢,但常在一些marvel的"大合照"中見到佢,
由此可見佢都是一位甚有地位的人 ...
大ken 發表於 16-8-2011 06:36 AM

睇吓Ultimate Marvel vs Capcom3入面佢嘅表現就知啦~:66:

http://www.youtube.com/watch?v=XBuPbb3tNno
吓!真係唔係好出名wor
gumng 發表於 16-8-2011 06:15 AM

70-90年代既人氣都唔錯既,係近年麻麻,可能因為而家d年青人唔鍾意魔法系
佢係一個唔會主動出手的高人
大事件最後一刻才出手
光照會其中一人(x教授 神奇先生等)
睇吓Ultimate Marvel vs Capcom3入面佢嘅表現就知啦~
Devil_Fudou 發表於 17-8-2011 01:54 AM

我覺得Ultimate Marvel vs Capcom3呢D格鬥GAME始終係注重COMBO所以比較多拳腳.. 但有D誤導..
我係玩MUA先認識DR. STRANGE
佢係入面大多數D招都係出波/遠攻類, 攻擊力都叫高果一批~
我覺得Ultimate Marvel vs Capcom3呢D格鬥GAME始終係注重COMBO所以比較多拳腳.. 但有D誤導..
我係玩MUA先 ...
sprewell12 發表於 16-8-2011 01:25 PM

講得非常啱~:71:
睇吓Ultimate Marvel vs Capcom3入面佢嘅表現就知啦~
Devil_Fudou 發表於 17-8-2011 01:54 AM

Game 入面好型wor!
由其係最尾果吓,出完超必轉身,超型!
我記得好似新個套ironman漫畫(講ironman死個套), 佢係出黎救左ironman的,
如果唔係ironman就真係死左的了....
SpiderWeb手:x:x:x
我記得好似新個套ironman漫畫(講ironman死個套), 佢係出黎救左ironman的,
如果唔係ironman就真係死左的了 ...
kyostanley 發表於 17-8-2011 09:24 AM

唔會死!ironman 依家好賺錢架!
呢隻我好中意wo
之前睇wwh果時見佢同hulk挑機
跟住又唔夠打真係勁正!!!!
呢隻我好中意wo
之前睇wwh果時見佢同hulk挑機
跟住又唔夠打真係勁正!!!!
KGarnett 發表於 17-8-2011 08:04 PM

點睇我都覺得hulk應該兩嘢收佢皮!!
最後幅 ironman 的背影, 好有 feel, 正 r
最後幅 ironman 的背影, 好有 feel, 正 r
36韜 發表於 17-8-2011 11:42 PM

反而喜歡 ironman 的背影??