Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 很小人認識的 Marvel Universe - 3.75" Dr. STRANGE

關閉 [複製鏈接]
回復 15# gumng

支持大大post野
唔怕!佢好似下年拍電影, 到時就大把人識得佢!
gumng 發表於 15-8-2011 10:53 PM

祝佢好運.... 同祝Marvel好運.......
Beyond fans???? 佢對蘭花手又真係怪怪地,不過係無對手的情況下,它已經是今wave 最值得買的角色!
我覺 ...
gumng 發表於 15-8-2011 11:00 PM

6"真係有人用佢個頭嚟改Tony Stark
6"真係有人用佢個頭嚟改Tony Stark
Devil_Fudou 發表於 16-8-2011 12:36 PM

我正有此意, 不過要等我有機會入多隻 3.75" Dr. STRANGE 先!!
回復 20# gumng

actually have Tony Stark head in IM2
回復  gumng

actually have Tony Stark head in IM2
Grimlock 發表於 16-8-2011 02:15 PM

3.75" 未出過tony 頭 wor!!
我都有隻 ML 既 DR. STRANGE, 雖然唔太識佢, 但都幾鍾意佢個隻六脈神劍咁既手指姿勢~
祝佢好運.... 同祝Marvel好運.......
Devil_Fudou 發表於 16-8-2011 12:34 PM

漫畫不好看嗎?點解祝marvel 好運呢?
漫畫不好看嗎?點解祝marvel 好運呢?
gumng 發表於 16-8-2011 01:34 AM

咁多人叫佢做二打六,你就知佢嘅人氣有幾唔掂啦
出movie都唔知有幾多人會睇...
咁多人叫佢做二打六,你就知佢嘅人氣有幾唔掂啦
出movie都唔知有幾多人會睇...
Devil_Fudou 發表於 16-8-2011 02:50 PM

我諗!! 會唔會係漫畫其實幾好睇, 只係marvel 好小推呢個角色, 所以人氣不足姐?
(好似ironman , 無電影, 我真係完全唔識佢!!)

如果漫畫ok 好睇, 應該電影都會好睇掛!!
can see the photo this time......
我諗!! 會唔會係漫畫其實幾好睇, 只係marvel 好小推呢個角色, 所以人氣不足姐?
(好似ironman , 無電影 ...
gumng 發表於 16-8-2011 02:02 AM

漫畫....
佢對上一次有on-going已經係15年前既事(1988-1996)...
之後都係好間唔中會有d幾期嘅mini,係咁多....
近年主要都係喺"New Avengers"入面先見到佢...
3.75" 未出過tony 頭 wor!!
gumng 發表於 16-8-2011 02:19 PM

其實應該出過,我係淘寶見過war machine的人頭版。
其實應該出過,我係淘寶見過war machine的人頭版。
benedict 發表於 16-8-2011 05:12 PM

果隻應該係樣版,原本孩記有話過出人頭版3 pack,後尾唔知咩原因stop咗!
漫畫....
佢對上一次有on-going已經係15年前既事(1988-1996)...
之後都係好間唔中會有d幾期&#220 ...
Devil_Fudou 發表於 16-8-2011 03:27 PM

吓!真係唔係好出名wor