Toysdaily 玩具日報

查看: 22439|回復: 86

[玩具報告] 恐怖之王 .... Freddy Krueger !! (圖片少少恐怖, 慎入~)

兒時最害怕的恐怖片-- 猛鬼街, 就因這套戲, 令我許多個兒時的晚上都不敢進睡~
因這戲正是講述Freddy, 是一個能進入別人夢境的殺人魔, 只要你一訓著他便會來殺你....

頭雕很神似, 身體, 衣服同帽既上色&舊化感覺造得好好.... 但唯獨可動只是一般, 竟然腳没有關切....:63:

衣服可以除出, 另有一對長手及另一個頭作替換.....換完之後變成.......

就係變成咁啦......:50:

Freddy 最常用的嚇人方式.....:69:

整體呢隻玩具真係好好玩, 他完全真實地造出了Freddy的嚇佈,
就如一個活生生的Freddy~~
唯獨可動一般, 但這樣的價錢, 能夠擁有這樣的質素,
在玩具炒得火熱的現在, 真是一個超值的玩具:73:

片尾小女孩邊跳繩邊哼著的童謠, 仍然覺得好恐怖...
"One two Freddy's coming for you.
Three four better lock your door.
Five six grab your crucifix.
Seven eight gonna stay up late.
Nine ten never sleep again............:Q "
當年我都有幾晚因為佢而訓唔著ar
隻野幾似!~~~~~~不過我唔敢入!~驚訓唔著
我成套追曬:71:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
我成套追曬
Aunbis 發表於 16-8-2011 12:56 AM

我好似睇到第4集就冇睇到lu....
依家好想睇返添...唔知仲會唔會驚到訓唔著呢:69:
第一張個影已經好驚~
唔知ht會唔會出12吋呢
第一張個影已經好驚~
唔知ht會唔會出12吋呢
frankylwk 發表於 16-8-2011 10:44 AM

如果HT出12吋真係唔敢入....
我怕夜晚佢會郁呀~~~:DD
如果HT出12吋真係唔敢入....
我怕夜晚佢會郁呀~~~
Ar.J 發表於 16-8-2011 11:20 AM

If HT will produce Freddy & Jason, must buy immediately
到咁大個都唔敢睇 :56:
我好似睇到第4集就冇睇到lu....
依家好想睇返添...唔知仲會唔會驚到訓唔著呢
Ar.J 發表於 16-8-2011 09:29 AM

後尾果D冇共恐怖,我當笑片睇
後尾果D冇共恐怖,我當笑片睇
Aunbis 發表於 16-8-2011 12:22 PM

唔知係咪人越黎越大既關係....
依家D鬼片好似越黎越唔驚咁~~
冇晒舊陣時睇鬼片果D感覺.....
唔知係咪人越黎越大既關係....
依家D鬼片好似越黎越唔驚咁~~
冇晒舊陣時睇鬼片果D感覺.....
Ar.J 發表於 16-8-2011 01:31 PM

依家D鬼片用特技,
以前果D用豬肉果D來扮切左隻手等,
真好多.....
我嚇大咖:45::45:
嘩!好驚呀!:time:

歡迎加入NECA大家庭, 大把平靚正好野等住你買 :77:series 2