Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 恐怖之王 .... Freddy Krueger !! (圖片少少恐怖, 慎入~)

歡迎加入NECA大家庭, 大把平靚正好野等住你買 series 2
Assassin 發表於 16-8-2011 02:51 PM

嘩~~ 呢兩隻好喪..... :@
If HT will produce Freddy & Jason, must buy immediately
lowa_sony 發表於 16-8-2011 12:00 PM

x2:71:

:DD哈哈,我反而細個攞住公仔訓,仲要有聲出
如果HT出12吋真係唔敢入....
我怕夜晚佢會郁呀~~~
Ar.J 發表於 16-8-2011 11:20 AM

放隻12吋predator係度應該可以治到佢呱~xdxd
歡迎加入NECA大家庭, 大把平靚正好野等住你買 series 2
Assassin 發表於 16-8-2011 02:51 PM

Honestly I love these kind of horrible figures for my collection, but these 2 figures from NECA ain't attractive me at all as they look pretty ugly
哈哈,我反而細個攞住隻公仔返,仲要有聲出
timothy276217 發表於 16-8-2011 04:35 PM

閣下真係好大膽.... 我依家放係度display, 熄燈時都覺得有D驚:(
頭像被屏蔽
yes, 片尾的童謠, really 恐怖~~
love it~!!! can pm how much & where to buy? thanks~
兒時最害怕的恐怖片-- 猛鬼街, 就因這套戲, 令我許多個兒時的晚上都不敢進睡~
因這戲正是講述Fredd ...
Ar.J 發表於 15-8-2011 11:07 PM

佢?邊恐怖?集集都搞笑!
回復 22# lowa_sony

you scared? HAHAHA
(p.s. im scared too!)
love it~!!! can pm how much & where to buy? thanks~
manic_yin 發表於 16-8-2011 07:49 PM

我很想pm你, 但....
"對不起,我沒有發短消息的權限。" :56:

其實很多地方都有得賣, 只要是有美玩賣的地方都有~
MK or CWB 都有....

http://www.youtube.com/watch?v=TcROvivYkw4
:^你地講呢首呀?

嘩!我既最愛呀!
又出新品?
仲有第二彈等緊…
仲要係元祖Freddy…:70:

(點解我覺得有唔太似個演員既…??)
你地講呢首呀?

嘩!我既最愛呀!
又出新品?
仲有第二彈等緊…
仲要係元祖Freddy…

(點 ...
原罪 發表於 16-8-2011 08:43 PM

呢個你會唔會覺得似d ??
呢個你會唔會覺得似d ??
Ar.J 發表於 16-8-2011 08:58 PM

下面個頭雕就一流…上面那個…太惡啦。
佢係一臉惡作劇。一臉輕鬆多~