Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Tamashii Festival 2011數入及參觀過程

Pal............ Your rewards are 100% same as me................. :47:

Support! :71:
小弟係美玩友, 去完覺得呢個展既搞手係真心愛玩具, 十個讚
唔洗入場費, 有野送, 有野拎走, 最重要d玩具d p ...
Assassin 發表於 12-8-2011 08:46 PM

完全同意師兄所講,我聽到睇龍騎同 Knight 嘅觀眾都讚個地台砌得靚!小弟自己當然亦覺得唔錯。又有即場問卷調查接收玩家反應及意見藉以進一步改善, 希塑以後會繼續攪!

好簡單, 點解買完野唔可以直接入場? 唔明? :what:

又要由尾排過.
好簡單, 點解買完野唔可以直接入場? 唔明?

又要由尾排過.
馬仔 發表於 12-8-2011 09:48 PM

唔係由尾排過, 而係分兩條隊, 一條隊買會場限定, 而多人果條係進入展區參觀, 入展區排隊時間較場最主要係為咗控制展區人流, 個場細, 實在唔可以容納太多人, 其實買會場限定唔使排好耐, 驚買唔到野可以先買野後參觀, 本人應為咁嘅安排冇問題。
回復 20# Englishman

同意!

分開重好, 展品雖小, 但隻隻展品有用心擺放, 唔好似其他的亂放, 又有嘢送, 又無入場費, 可近距離看展品同玩玩具, d 展塲人員係小學雞, 但都有禮貌答人嘢.  我覺得今次攪得不錯.
Not many people buying limited items so almost no need to queue up.  The arrangement is fine.  :71:
今日9:30個friend去到(我病左去唔到......>_
馬仔 發表於 12-8-2011 04:45 PM

個stage好正喎!
有冇師兄下晝時間去仲換到魂stage?佢係唔係每日限定?人流又係唔係好似動漫節電擊王既情況咁?畀啲龍友擋住哂?
:64:
好簡單, 點解買完野唔可以直接入場? 唔明?

又要由尾排過.
馬仔 發表於 12-8-2011 09:48 PM

因為如果有D想換stage既朋友...
咁佢地買完野就直接入場,咁係邊到換stage呢???
唔通又要開多部腦等佢地黎換...
以我所見,買魂限既人唔多,但係排隊入場睇 / 換stage就人就超多...
有冇師兄下晝時間去仲換到魂stage?佢係唔係每日限定?人流又係唔係好似動漫節電擊王既情況咁?畀啲龍 ...
katsumoto 發表於 13-8-2011 08:31 AM

冇得影相,冇龍友呢樣野...
星期日下午就難講D...
回復 26# 小堅

Yeah!! 咁死人都今日下晝放工去一去先。
如果佢地想方便買左野既人可以直接入場, 響買野個邊放部電腦登記已OK. 入口唔一定得一個.

因為如果有D想換stage既朋友...
咁佢地買完野就直接入場,咁係邊到換stage呢???
唔通又要開多部腦等佢 ...
小堅 發表於 13-8-2011 08:37 AM
大會只係用日本式的展覽安排,冇咩大問題...只係D 工作人員遊哂雲...
有得睇,有得玩,有得拎...算係咁啦...
...
duelandy 發表於 12-8-2011 08:07 PM

係咪有個張confirm既email就可以一個人拎幾個嫁
係咪有個張confirm既email就可以一個人拎幾個嫁
andytkw1977 發表於 13-8-2011 09:51 AM

一個email拎得一個,想拎幾個要用數個email+再排隊
冇得影相,冇龍友呢樣野...
星期日下午就難講D...
小堅 發表於 13-8-2011 08:38 AM

場內不許影相實在太好了, 某啲龍友實在太仿礙別人參觀了, 人流turn over都會快啲, 唔駛咁迫 .  :43: