Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Tamashii Festival 2011數入及參觀過程

大家好,小弟是CD-ROM,不過都有少少野想發表,今次亦有去魂Fes,一早上網睇過已經知係唔比影相所以就冇拎相機,第一天早上自己先去一轉,排了45分鐘左右先入場,排隊既大家都好守規矩,大會亦安排得唔錯,鐵馬已經架到出門外,門外既排隊位置六有得遮唔洗硬曬,之後就食完lunch時再約幾個友人入去,今次不用10分鐘就入到場,算好快,當入去填完問卷玩完之後,小弟再去一目合金魂大王者既風彩時,睇完打算轉身走人,後面有兩個唔知幾多後既男士(貌似九十後),其中一個同另一個講,(阻X住曬!),本心想唔知係唔係我阻到人睇(當時得我一個人睇),再行再望轉頭,其中一個已經拎左部PSP+鏡頭對住"""唔比影"""既大王者,好彩及時有一位工作人員上前阻止,側面睇緊Metal Build既一對情侶都睇到整件事,我亦都斜啤左佢一野,之後走人....

個兩條友係唔識字另係冇人教,麻煩唔好做埋d鬼祟野失禮人,人地都有時間比你影,你想影未去多次囉,唔好攪到參展商係香港有個壞印象啦,可能你覺得日本有人都甘做,唔通人地唔守規矩你又跟埋一份咩,我亦都好希望香港繼續有多d類似甘既展覽,所以建立良好既關係係先要條件,唔好因為一時自私就妄顧其他人

不過今次既展覽我個人覺得好好,比起只有買野既展覽有趣得多~可以填下問卷發表意見個下好
今日去左,,,2點去到都仲有一大堆合金stage,,,而且冇乜人:71:
場中見到gx61個試版, 好大隻, 可能係所有合金魂中最高, 真係好期待.:$
回復 30# kawing9795

今日換左喇,真係好有質感,但係如果有多幾個email真係可以拎多幾個咩,會唔會對到你有重複電話號碼唔畀換?
頭像被屏蔽
今朝11點幾去場內好少人,我個FD想用iphone網上登記但場內竟然reg唔到
雖然佢本身都唔係為stage而黎,但好懷疑係咪大會有意咁安排
今日五點幾去左,算多野睇,笨大既新Product基本都睇到:shiny:,每個系列既展區都播緊相關影片,超熱血:$
G3完售,Tamashi combo 又5係太中意,雖然冇買過野,但有合金stage已心足:love:
希望下次香港都有得搞吧,香港絕對係笨大在亞洲的重要市場之一:74:
我希望佢下次d 商品會正d, 或者賣番7劍合金都好.

今日五點幾去左,算多野睇,笨大既新Product基本都睇到,每個系列既展區都播緊相關影片,超熱血
G3完 ...
zero2443 發表於 14-8-2011 10:26 PM