Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 13魚買到 GX60

鼠都要13魚人仔?仲要俾運費,買果個都好精明
我開頭本來拍左了, 後來比錢之前佢講無盒, 我就CANCEL左了, 我而家仲搵到佢個POST, 1300人仔
完全無興趣,o係大陸買乜都危險,風險太大。
其實有無人投左又收左貨呢? 點解貨都未到, 就要唱衰?
完全無興趣,o係大陸買乜都危險,風險太大。
上下盤 發表於 9-8-2011 03:46 PM

冇風險的

貨不對

可以唔俾錢。
回復 77# rfreeman
我發覺而家豬肉都炒,咁洗唔洗遲d跳過五豐行,都直接去大陸bid呢?
冇風險的

貨不對

可以唔俾錢。
百龍天舞 發表於 9-8-2011 07:34 PM

唉,攪一鑊,就算唔俾錢都廢事煩,又要退貨,個賣家又"lur"你點都要俾好評佢,價錢又唔平,等亞版好過!
就算13魚人仔連盒, 3草運費
1330x1.2=1596
我開頭本來拍左了, 後來比錢之前佢講無盒, 我就CANCEL左了, 我而家仲搵到佢個POST, 1300人仔
leo1977 發表於 9-8-2011 15:10

其實佢好似一開post寫明散貨, 即係鼠, 無盒係唔出奇, 有盒都可能缺件, 所以如果唔係香港無, 真係唔明點解要去TB買, 又唔係1對1 人仔,  仲有好多得個post無貨, 就好似之前都有人講, 要打去問賣主有無貨. 我估都有唔少人係TB買過野, 包括我, 但過千真係要念一念囉. :67:
樓主真的嗎?????
我查過根本無呢個價WOR
淘寶現貨價無低過千五RMB的∼∼∼∼

但良心講句,淘寶買嘢算比較放心
頭像被屏蔽
其實有無人投左又收左貨呢? 點解貨都未到, 就要唱衰?
deltax 發表於 9-8-2011 07:05 PM

又吾係唱衰既, 只係無盒都要千六港紙, 覺得樓主可能吾知無盒(我自己問左), 其實TAOBAO買野都OK架, 我之前買過COWON MP3機同M8手機都無問題!! 我吾覺得係假貨, 不過一定係鼠貨囉, 以前六神白色手都有賣80蚊啦
膠POST一帖...
:45:
no box? 好精明:71: