Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 13魚買到 GX60

唔見有喎ching您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節系統限制: 15 到 10000 字節
祝大帝平安到港!:o
我之前買過都包得好好,有拍拍紙加啞通紙喎,我見重有呀,搵唔到可以PM我.不要出去高追貨呀!
i want to see see, PM me la ~
心急高追的人都應該已經買了,剩下想買的一定等得。
我今天在小淘上以13買到,他還有貨,真的不需要16了
lejork1221 發表於 7-8-2011 14:04

樓主, 唔知我見果個係唔係你果個啦, 係TB 實衫魚既GX-60係散貨 (寫到明係title), 即係話係老鼠貨, 可能會係有問題或有缺件, 小心check真d....:67:
樓主, 唔知我見果個係唔係你果個啦, 係TB 實衫魚既GX-60係散貨 (寫到明係title), 即係話係老鼠貨, 可能 ...
virtualman 發表於 7-8-2011 18:46

可以用"阿里旺旺"之前問清楚賣家先下架嘛~ :78:

若有懷疑亦可退款,非常有保障~ :43:
的確平,但上淘寶買嘢都幾煩,尤其要寄去香港
的確平,但上淘寶買嘢都幾煩,尤其要寄去香港
黑仔文 發表於 7-8-2011 20:20

淘寶响香港有辦事處, 可代購
十三魚人仔,加三草運費,等如港銀十六魚咁滯,最重要係果隻係乜野版黎架,港版同亞版好歹都有個笨大的".com"貼紙,當日精粉同苦主最平訂亞版都係十五魚之嘛!遲多兩個星期出亞版,大帝應該得番十七魚左右,相差都係舊零水,我就唔搏喇,等亞版好過啦!眾所周知淘仔d午夜OT貨無QC架喇,我曾經買過支CANXX大炮就奶過野喇,淘仔買衫褲鞋物就ok,起碼價錢唔貴,過千我就一定唔制!
隔山買牛,又唔係無得買,平果兩斤野,你都知我地偉大的祖國除佐假野係真外,其他都......
但我睇過淘寶冇1300大帝現貨:45:
淘寶响香港有辦事處, 可代購
Daredaddy 發表於 7-8-2011 20:23

Can you give me more details on this??  Like where and the charges, I have other toys want to bid from taobao too~~  thanks
可以用"阿里旺旺"之前問清楚賣家先下架嘛~

若有懷疑亦可退款,非常有保障~
人仔貓 發表於 7-8-2011 19:00

剛剛再查, 已經查唔到... 點都好, 希望樓主件貨無問題啦...:67:
到係貨到先畀錢...
CHECK過唔岩未唔要退返去囉...
希望樓主收到好貨啦~
因我之前試過淘仔買神話.
賣家幅相係東映原色星矢,但運到貨來居然係24K星矢........
之後冇再去淘仔買野了