Toysdaily 玩具日報

查看: 77511|回復: 491

[新品消息] SIDESHOW 訂購 動漫節限定BATMAN AND SHADOW PREDATOR 消息集中討論帖

Hot Toys’ Bruce Wayne and Shadow Predator 12-inch Figures will be coming to the Sideshow site during our 2011 Spooktacular Event (October 24th – 31st, 2011)!

http://www.sideshowtoy.com/?p=35 ... _campaign=prod-blog

將會是"限量量產"版本

簡單而言, HT / Sideshow 那一周 (October 24th – 31st, 2011) 收到多少訂單, 就會生產多少貨

炒家坐艇
!!!! :34:

炒家玩得太大, 玩死自己........:43:

對一般玩家來說,絕對是天大喜訊 (但入咗炒貨的就悽慘了) ....
sideshow既HT唔係唔ship香港咩
sideshow既HT唔係唔ship香港咩
andrew_wongyk 發表於 3-8-2011 08:18 AM

很可能這一次例外.......:66:
之前有師兄同SS 落單被拒絕,並說此批限定不接受香港客戶訂單:74:
有變?
虽然sideshow可能唔ship香港。但是现在全世界货多了.
照舊吾SHIP 亞洲~
咁日本方面都有可能會咁做! :shiny:
甘次放水比外國炒家? 但祖國的需求還是要靠炒家......
就算ng運HK...都對技安果班職業炒家有好大影響~
果班職業炒家好多炒貨都ng係香港出貨
講真 香港都ng係好多人會用個呢炒價買架ja
香港人,大把美加friend,有心買一d都唔難
照舊吾SHIP 亞洲~
guitarjimmy6666 發表於 3-8-2011 09:08 AM

未知,未決定,HT / Sideshow 這次可能會"放水"..........:love:
聽到這息消開心死,但........請問香港HT 門市有無得訂先?
......一定要從外國Sideshow個wbsite.....在 October 24th – 31st 訂 , 再寄回香港 , 系咪這樣 ?
Thanks !
好,就算ss唔ship亞洲,都有時間搵住美國的朋友幫手訂,再寄回HK
千祈唔好捱抄價
haha,i got fds in america,i would like to ask how much around?i can ask them to ship to me ^^