Toysdaily 玩具日報

查看: 17915|回復: 89

[分享討論] ENTERBAY通知

ENTERBAY通知:由於前負責生產的工廠營運方面出了問題,我們很抱歉地宣告《逃》之Michael和Lincoln以及《龍珠》莊子以上三個項目將會取消,已預訂的客户請帶同預訂收據到香港ENTERBAY專門店作退訂安排。詳情可瀏覽官方網頁之最新消息。查詢:2332 3615
on9 bill !!!  hahahahhahahahahahhaaha :66:
:cool:可以死心了!
:45::45::45:
Really on 9!! We all knew it long time ago after someone told the secret!  ~ So late to announce the truth!! Rubbish company!! Go to Hell la!!
頭像被屏蔽
有班傻仔仲等緊...漫畫節假....當你班人d訂係銀行存$....人地先有現金買跑車....哈哈哈....依家有李小龍 ...
雷奧 發表於 2011-5-14 17:25

都算有少少良心:)
我唔會再買EB!:blame:
EB真係柒到冇朋友:45:
點解仲有咁多人去訂野:26:
佢依家中北上揾人仔:50:
真係唔識講.........:30:
係工廠營運出現問題, 定係驚左hottoys
大家心照啦:x
信你一成 :38:
終於叫做有個交代咁啦!不過遲咗好耐啫!:53:

Enterbay係一間後知後覺嘅公司,又一鐵證~:43:
我好佩服該名EB人士終於決定發佈呢一個「一早已係公開秘密」嘅事。
真係要喺forum度爆真相,先至令到「有人」跟進去發佈消息!吾好怪d人鬧你la~ Enterbay!
人哋其他製作figure單位(吾計Hottoys),feel到勢色吾對路就識立即行動。你?Enterbay?...俾人兜囗兜面用火機燒眼眉先至考慮、打算、識得叫:哎呀~
吾好話還手...俾人連環打幾鎚都吾識走 ,連嗌”救命”都吾去嗌(過份要面子)。淨係識叫:哎呀~

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽