Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ENTERBAY通知

個個都搵大陸廠生產,
點解就係EB既廠成日有問題?
可能個天都唔鍾意EB
Goodbuy 發表於 14-5-2011 09:44 PM

講真! 真係廠有問題..真係好似佢gum講俾人起後腳都無問題! 當呢d野係真架啦!ok!.呢d野無人想發生.....
EB....最大問題係! ng係拖到今時今日至同d客交代下嘩!!!!!!!!!!!!!!!........
如果PB 兩兄弟一早話出ng到....隻Tbag我諗好多人ng會要lor!:58:
hold 住人d $ N 世耐...就gum而家一聲話無啦...退訂啦 :45: 做法令人厭惡反感
好彩隻T-BAG 冇拎到....
改咩名好? 發表於 14-5-2011 10:26 PM

大大真係執返一身彩......:(
好無恥∼∼∼∼不過算,我當睇人醜態。
在風雲事件後我已經決定不再幫襯EB,
出品唔得,人品又唔得。
兩 ...
mr.elljay 發表於 14-5-2011 10:52 PM

"人品又唔得" .... i think the market leader isn't any better :38:
大大真係執返一身彩......
$hiine 發表於 15-5-2011 01:08 AM

點解咁講呀 ?
我唔准你哋咁樣話阿bill, 就係因為佢套風雲出得夠衰, 攪到我嬲嬲哋連收藏多年嘅猛龍過江同霍元甲都嚟個大清洗, 一鑊過放晒佢, 大大話話阿bill哥都帶挈我執$1300, 佢唔係完全冇作為:45:
"人品又唔得" .... i think the market leader isn't any better
roundbun 發表於 15-5-2011 01:30 AM

totally agree~
useless EB!!!!!

A perfect example of "total bankruptcy of goodwill" in toy industry....EB... you scored full mark in this!!!
風雲之後已經唔訂eb野,等大貨出再去門市見真身先決定入唔入
jay_c 發表於 15-5-2011 12:51 AM

出得好都唔入,無理由再助長佢地嘅不良作風。
入少只玩具當慳錢,加上俾佢好的1/6商多的是
出得好都唔入,無理由再助長佢地嘅不良作風。
入少只玩具當慳錢,加上俾佢好的1/6商多的是
mr.elljay 發表於 15-5-2011 11:03 AM

E大不愧是久经沙场……在鬼武者之前我也是打定主意不再帮衬EB,结果金城武大帅哥一出货我就败下阵来了……
回復 68# mr.elljay

同意!:53:唔再買EB!
頭像被屏蔽
回復 68# mr.elljay
E大不愧是久经沙场……在鬼武者之前我也是打定主意不再帮衬EB,结果金城武大帅哥一出货我就败下阵来了……

话说EB这次真的很过分,等T-BAG卖的差不多了才跳出来说兄弟二人不出了,他们有没有想过那些为了收齐越狱系列勉强收入T-BAG的玩友想法?简直就和欺诈差不多……
希望eb努力啦 , 我膽心門市叻女遲早要失業:handshake:
頭像被屏蔽
Bill爺之前發表嘅偉論咪叫各位放長雙眼睇下佢會有幾咁成功嘅,宜家各位都睇得好清楚嘞!:66: