Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ENTERBAY通知

大家唔好傻啦.....EB 一開始就已經唔打算出兩兄弟, 旨在 CAP 水....
當初佢都係多得凶星兄先有靈感出紋身body~!:78:
依傢成絕響......:38:
早知就唔鬼買隻T﹣BAG啦:53:
Bill爺之前發表嘅偉論咪叫各位放長雙眼睇下佢會有幾咁成功嘅,宜家各位都睇得好清楚嘞! ...
GunLap 發表於 2011-5-15 12:02

咁都做得出,至叻是佢!:74:
希望eb努力啦 , 我膽心門市叻女遲早要失業
蝦您波凸 發表於 15-5-2011 11:46 AM

可能好似ah金大師咁比HT收埋呢....
阿bill好似比Howard剝到淨番條鹹臭底褲咁
有名你叫啦:Enter悲
去佢度買野一開始就"Enter悲"啦!:38:
阿BILL爺係東TOUCH又話會出星矢12吋嘅,又吹水。唉
應該送返d現金卷之類或1:6配件呵返d客,乜都無點出0黎撈,figure 出得再好都無用
回復 83# rfreeman

佢出得好先算LA!:blame:打打打!:53:
早知就唔鬼買隻T﹣BAG啦
ccttwwdd 發表於 15-5-2011 14:20

真係中晒計,有配角無主角:38:
回復 1# 人馬座聖鬥士

你說的謊言,就像是開出去的支票,你時間一到就要去兌現,否則跳票了你就等著信用破產。:he:
回復 73# 蝦您波凸

門市靚女係佢妹妹,可以隨隨便便買個兩皮幾既孖c,修甲價錢等於一隻小龍價錢就知佢都係打緊風流工啦!(佢自己係微博度post),有大佬照住你駛同佢擔心。:78:
等我仲買左隻T-BAG , 不過算啦.....

自己都叫有HT對兄弟 ....叫做安慰下自己
當初佢都係多得凶星兄先有靈感出紋身body~!
依傢成絕響......
trumanso 發表於 15-5-2011 01:31 PM

係廣告仲要寸,唔使用 Photoshop 都有, 等左兩年而家乜都冇:56:

http://a367.yahoofs.com/hkblog/owthaBOACRaxenOdlG3mu3Nq_1/blog/20090228102712664.jpg.jpg?ib_____DYxHx_Dp8
係廣告仲要寸,唔使用 Photoshop 都有, 等左兩年而家乜都冇
凶星 發表於 18-5-2011 05:59 PM

應該拎eb show出黎果隻 ps幾條毛比佢差唔多