Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ENTERBAY通知

都算有少少良心
bigtomm 發表於 14-5-2011 05:29 PM

呢一刻先至發佈,係因為之前被人揭”事實”
呢d吾係叫”良心”。

等於多年前”董建華”俾人當眾質問「八萬五措施」一樣,係被揭露、重提、當眾迫埋身先至hea下咁答:我吾再提,咪即係已經吾存在lor~

Enterbay蠢吾哂吖~ 出咗T-Bag大貨一段日子後先至hea住發佈事實~ 如果早個半月前公佈?d人咪連T-Bag都退$ lor!
因為好多人係想齊三位角色。

撻訂吾係賠雙架咩?
點解你無貨時可以就咁比番訂我吾洗賠
你有貨時我吾可以隨時摞番訂????
咁我訂尼代表咩?
:blame::*:53:
頭像被屏蔽
what i dont understand is why they still have the guts to release prison break "T-bag".....very very on9 move lor ar bill....
now people will have to buy HT's figure to collect the full prison break series
HT: 妖~!等我又送禮物!又出body頂你~!玩咩~!早講我就唔出啦~!!!:74:
尋日出MK仲見到Michael Display 緊...
真係有咩做唔出呢,請問:67:
都算有少少良心
bigtomm 發表於 14-5-2011 05:29 PM

:34: gum都算良心????
gum又係!~ bill爺可以粒聲ng出..要你班友等一世:71:
無需要到呢一刻至通知大家:71:
:53::53::53:
:53::53::53::53:
人渣!奸商!廢物!門口狗!!
:53::53::53::53::53:
我打我打我打我打!
莊子....無左粒4星珠....
陰公,有d人真係等左好耐架,仲耐過風雲,
依家先話唔出,點對得住呢班人:38:
真的笑了