Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SIDESHOW 訂購 動漫節限定BATMAN AND SHADOW PREDATOR 消息集中討論帖

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
抵死,班職業抄友 太誇了,,,,,,,,,,我諗 600 SET,起碼 9成係比班職業抄友掃晒…….最好跌價,多的人有得玩~
小弟本身入左,不過有朋友叫小弟代訂。

所以小弟今日mail左比ss問清楚今次寄唔寄香港。

有消息覆番師 ...
catcat 發表於 3-8-2011 16:09

我有好多朋友都想買呀:help:

班炒友咁就好多人要去轉行賣Sea Food 咯:66:
班炒友咁就好多人要去轉行賣Sea Food 咯
O-Boy 發表於 3-8-2011 04:55 PM

抄 HT 限量 IPHONE 套吧~ 仲有 EB 限量 手帶~~~~~~~~:34:
我有好多朋友都想買呀
布魯士 發表於 3-8-2011 04:54 PM

大大係隔壁場放售喎~

賣兩隻私伙比大大的朋友咪得囉。:64:
頭像被屏蔽
班炒家都唔傷,最多賣回原價,最傷都係高追班C兄。
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
天大喜訊,不過唔知點訂,如攪團購請預小弟一份。
你我他 發表於 3-8-2011 04:42 PM

唔好搞團購呀!

一來會比td ban acc.

二來訂得多好易cut單,到時邊個有貨邊個無貨好惡搞。
班炒家都唔傷,最多賣回原價,最傷都係高追班C兄。
你我他 發表於 3-8-2011 17:06

最抵死個班, 3,4 千銀照買班炒家先咁狼, 而家心都涼哂
最抵死個班, 3,4 千銀照買班炒家先咁狼, 而家心都涼哂
kmtang 發表於 3-8-2011 05:17 PM

其實, 3-4千買隻BATMAN,,,,,個人唻講,真係覺得唔值呀..
其實, 3-4千買隻BATMAN,,,,,個人唻講,真係覺得唔值呀..
E神 發表於 3-8-2011 01:21 AM

x2
Hope it won't happen again next year.:o

http://www.youtube.com/watch?v=v9jTMxeo1NU
天大喜訊~大家有得玩:61: