Toysdaily 玩具日報

查看: 7452|回復: 25

[分享討論] 呢座ironman台仲出得正過hottoys個座!!

圖片係網絡搵到
唔知主人係邊個借轉貼
但真係出得好正
特別係d燈
最後有張display相,唔知係咪有得賣

如果係咁的樣$2400 我會比得甘心~ 可惜可惜
唔知係咪外國人整既呢?
GOOD............................................:34:
回復 3# powpow100
上年頭已見過批相, 是由外國人 Custom 可訂造的 ~

The Custom J.A.R.V.I.S. Base Diorama includes the following features:
1.) True 1:6 Scale Base that fits Hot Toys Iron Man Mark 2 & 3 Figures
2.) Four Fully Pose-able Robotic Arms
3.) Illuminated Holographic Projections (with DC Power Adapter)
4.) Fully Detailed Custom Weathered Paint Finish

相信是天價 ~ 因為到現在都未見過有人買左之後Post相出來 ? (除左作者自己)

所以 Hottoys 果Set出左的話, 這套極品更加難賣...

反而可能更多人買HT套野來改裝重化算 ~
超勁之作,法拉利級數:$
望下就得啦
SNAKE.7 發表於 3-8-2011 02:29 AM

X 2 , 同HT 果舊野差好遠 ........
SNAKE.7 發表於 3-8-2011 02:29 AM

X3~~~~~~~~
background is TV.!!!!!!!!!!s
哇!下面係2架鏟泥車!
HT不是話差,不過HT這價錢再兩隻作對比,真係有D相形見拙。

將HT果隻第時加燈自改可能會仲正
好似係兩台唔同既野咁.......ht出果部係忠於劇情....呢部用燈好高....各有所長...:71:
哇!下面係2架鏟泥車!
solarlord2001 發表於 3-8-2011 09:35 AM

雖然只係用剷泥車仔低成本DIY,但呢SET野比人感覺好有氣勢,:71:

(可以買2隻 TF大黃蜂,再折4隻手臂,可能仲正~):66:
相信如果真係出既話..  個價錢都真係幾金下:30: