Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動漫節Hot toys 新品速報(多圖)

Joker DX2.0, bravo !!!! :71:

這一次,Joker 會笑, 植髮.......:DD

有DX LOGO,仲要2.0 1550即決:$
莫非2.0係護士裝??
每次有想後追既,一係再販一係出另一ver.:)
HT幫幫忙出AVP 2.0:D
joker:love:
每次有想後追既,一係再販一係出另一ver.
HT幫幫忙出AVP 2.0
joker
alexsonying 發表於 29-7-2011 02:50 AM

AVP, Rocky, Rambo DX, coming soon.........:34:
AVP, Rocky, Rambo DX, coming soon.........
Gretzky99 發表於 29-7-2011 02:53 AM

好心佢出呢幾款好過!Joker 戰隊已經買了三次!
RRAAYY 發表於 29-7-2011 03:05 AM

我是一個死忠 Joker 粉絲, 我不介意

而且 Joker DX01 還未完美

Yulli 的功力應該不止 DX01 那樣.........:36:

RRAAYY 發表於 29-7-2011 03:05 AM

我都係買左三次...
不過 如果出得靚又唔介意買多隻joker
始終tdk戲中joker太出色

不過睇黎ht有心打擊炒風 呢排鐘意出d2.0,新版咁
暫時睇落都係一件好事
但我驚遲d會變成m記咁出2.0出上癮
除非佢出當時話唔俾出嘅護士服,CEO連出得2秒軍裝look 都已經出埋。除非係植髮,否則我已經用 bank robber 頭+少許重塗配DX 衫已經好滿意。
咁唔該出多次 TDK suit 2.0,
我唔想要漏油版呀唔該 :63:
我都係買左三次...
不過 如果出得靚又唔介意買多隻joker
始終tdk戲中joker太出色

不過睇黎ht有心打 ...
白武男 發表於 29-7-2011 03:22 AM

打擊抄風定見有市場搵多次錢?重出得太密又好無奈。當年2年出3次 Joker不少師兄都大為不滿。
JOKER2.0進步好多就緊係入啦
如果差唔多一樣又加幾件配件咁就算
仲有好多路要行....HT出太多好野
各位師兄量力而為呀~
咁唔該出多次 TDK suit 2.0,
我唔想要漏油版呀唔該
將莖牽 發表於 29-7-2011 03:49 AM

TDKR應該會有.....
我有既係爆肚版.......
如果真係出多一次Joker,因為本人對tdk希夫既表現十二分尊敬,而且由於可一不可再既關係.......,我都好大機會中..........
TDKR應該會有.....
我有既係爆肚版.......
如果真係出多一次Joker,因為本人對tdk希夫既表現十二分尊 ...
neo.L 發表於 29-7-2011 04:03 AM

冇錯...希夫表現太出色
而且dx01 雖然已經好靚 但睇過咁多外國高手既自製頭雕
又覺得dx01未算完美 尚有進步空間 希望2.0 真係雕個靚一靚 完美既頭雕
而唔係為翻出而翻出

HK Hot Toys Ani-Con 2011

Photo by Paul Chin & Mark Htc only for Hot Toys Community.
Source : http://www.facebook.com/hottoys# ... ity/138228759572456