Toysdaily 玩具日報

查看: 30323|回復: 90

[新品消息] 請問係唔係EX黑三一真係再版?

之前見過有人留言但係而家又唔見左?!
係真唔係呀~:58:
真喎.......琴日以經唔見咗個post:?
EX合金 Black getter repaint ver (Getter 1 black ver 互換連 Getter machine “Black Eagle”)
售價 : 29800yen
發售日 : 2012年2月予定
之前見過有人留言但係而家又唔見左?!
dominic0621 發表於 26-7-2011 10:49 AM

REPAINT VERSION
    http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 2528&fromuid=66
真喎.......琴日以經唔見咗個post
raychan 發表於 26-7-2011 10:57 AM

被合併到Wonder Festival 2011 新品集中貼
應該係re-paint 版 ,同初版顏色有分別的,
同埋個EX black版面好似合併左!!
被合併到Wonder Festival 2011 新品集中貼
redfish 發表於 26-7-2011 11:01 AM

thank............:)
正!正!正!正!正!正!正!正!正!正!正!正!正!正!正!正!正!正!正!
I will pre-order asap!
等開訂.....不過唔知幾時先收貨.....:55:
等開訂.....不過唔知幾時先收貨.....
嘉美尤 發表於 26-7-2011 01:20 PM

呢隻我又唔係咁擔心.......話晒都只係改色唔係做模......冇咁多復雜技術
repaint 之後變左黑金版咁, 麻麻地~
不過又一次證明, 呢d 就係所謂限定...

唔知佢係出黑色既getter1定係真係黑三一喎唔識日文
意思係這repaint version, 會提供一些parts, 多一個面具(龍馬version和 Getter1的面貌是不同的), 多一個胸甲, 多了背後的中文1,2,3字樣, 多一對手刀, 多一對knee pad, 多了 黑色Getter Eagle, 那換上全部後, 便變成黑色的Getter 1啦~~:)