Toysdaily 玩具日報

查看: 17555|回復: 45

[分享討論] 近期見到好多海外朋友留言,不如大家分享一下自己所屬既地區呀

近期見到好多海外朋友留言,不如大家分享一下自己所屬既地區呀,亦都可以交流一下唔同地區玩玩具既情況同情報.....
小弟當然在香港:65:
重有就係,去旅行既時候可以交流一下睇玩具既地方都唔錯, 因為旅行書一定冇講的(除左介紹秋葉原果o的)!
我在英國............:56:
英國,過到黎完全體會到香港玩家係極之幸福。
呢度無炒價更加唔洗格價,因為定價已經貴過炒價,
賣玩具嘅地方5隻手指數得晒,所以唔洗格價...
Canada, same here, all prices are fixed, nearly double and not many places for toys.
小弟在斯比頓星 ><"
US.
真係無咩地方可以買玩具.
選擇又少.
唯有係 eBay 買..
Canada Montreal.....
無玩具賣....悶死人
比利&#26102;!!!pricesX2 但有很多怀&#26087;合金!!!!!
話說外地既買"海外"玩具既唔係通常上HLj、bigbadtoystore之類嫁咩,而老變比香港定價要平一點
US.... no japanese toys here.... sad
Las Vegas
同上, 只可以靠eBay T__T
捱貴貨。
I live in Canada, Edmonton!  I used to live in Vancouver before, but I only buy toy from the internet such as AmiAmi, ebay, ishop2go or HLJ! The Tax is horrible in Canada :56:
英國曼城, 同意樓上, 一般都系上網買, ebay, hlj, 挨貴科, 又冇得check件.....一般D咩咩限定到冇機會買(or好貴) 唐人街更加唔使唸, 貴到上天......
I'm in HK........... :shy: