Toysdaily 玩具日報

查看: 14509|回復: 15

[版務] 真人真事,關於15 到 10000 字節

首先,如果管理員們係存心想TD摺、無會員留言、會員人數驟減、或者根本無心做既,你地可以按『上一頁』或者右上角既交叉
昨日,我去左一間中學度幫手做講座,一班三十人係電腦室,當中有約十位同學上緊TD

我上次搭嘴,閒談間我知道佢地想做會員,想留言,而佢地其中一名同學係TD會員,便對我講左以下既說話:其實之前都幾好架,呢個論壇又自由,係D管理員亂咁移人地post,都無乜特別,不過自從加左個『15 到 10000 』條件後,我就潛水啦,都唔知講乜,有時只係想講話句:『全靠你買左,我唔洗中伏』都唔得。我唔想連呢D消閒活動都好似作文咁囉

之後我教佢話用.............................都可以,佢就話:
太白癡太無聊啦!
一班三十人、十個人上 TD  ~~~~~~~~~~~~:DD
We add this rule just to prevent people from washing page with just one icon or word. Some members just wash pages in order to gain level.  After some time, it become another loop hole by adding this as a kind of wordings.............15 到 10000.............to icon  in reply. :80:
一班三十人、十個人上 TD  ~~~~~~~~~~~~
Garycharm 發表於 14-10-2011 02:05 PM

好多水怪:DD
lee個post一定要支持:64::71:
................
:74:一個字:撐!
一個字:撐!
原罪 發表於 15-10-2011 04:25 AM

X2......
:71::71:
其實打15個英文字母有幾難?...
其實打15個英文字母有幾難?...
小櫻 發表於 15-10-2011 10:56 AM

例如咁?

:blame:!@#$%^&*()
其實真係好鬼煩~
有時見個POST幾好, 諗住支持下, 打個 "GOOD!"或者 "正!!"  都唔得, 窒住哂~
搞到好冇癮, 咪唔comment 囉~
唔通我真係吓吓作編文先post出黎咩?!....

d人要洗版, 玩野點禁都禁唔到架啦~佢都可以一次過出10個公仔俾你~~:D:@:shy::60::ar::Q:p
會唔會玩具日報d帖子積分可以當cash買玩具呀?????

除左咁我諗唔到有乜理由要改15至10000
有冇咁多人上td:80::50::67::69::30:
:(                          
有冇咁多人上td
人物 發表於 15-10-2011 09:51 PM

真係有,我識既人當年,好多都有睇開,不過潛水囉