Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 帝國管理層- 我不是星戰迷

Who is the boss?

好多都冇見過!!
回復 2# 人物
好多都係舊野, 可能你個陣未玩3.75
回復 3# Firewalker27

最近入手
舊圖一攝:34:
回復 4# leonoel22
其實忍得手, 不如慢慢等, 因為新版既多關節會比以前出既好d.
不過如果價錢ok既, 入下舊野玩下無防.
玩下玩下就會變成無底深潭. 由不是sw迷都變成係sw迷.:34:
回復  Firewalker27

要儲的已經儲完了
leonoel22 發表於 2-10-2012 10:04 PM

呢句說話, 我同自己講過三、四十次...... 淨係sw 都講過三、四次......
又話只儲 jedi, 結果入埋trooper 同白兵, 又話只儲movie, 又入埋expanded universe.... 最近仲入埋comic series...... 而家載具(AT-ST)都有埋........

回復 7# goldwater
目標要堅定,主題要清。我只儲Darth及Sith Lords, Apprentice (Starkiller) 及帝職員, Senate Guard, Royal Guard, hadow Guard, Sentinels. 最後Bid埋 Sith Lords Comic packs (Qel-Droma Exar Kun) 前後一個月完成。當然,如再有Darth及Sith Lords出,會照追。
回復 6# Firewalker27

我只儲,不會迷
大大話話都10條、8條line
儲警車最甘

我迷打波做運動。哈哈!
呢句說話, 我同自己講過三、四十次...... 淨係sw 都講過三、四次......
又話只儲 jedi, 結果入埋troop ...
goldwater 發表於 3-10-2012 09:43 AM

可能真係師兄不夠堅定吧....