Toysdaily 玩具日報

查看: 10017|回復: 20

[玩具攝影] 出土文物 第 (一) 擊 12吋幪面超人555 Faiz

終於有時間將d收藏玩具 羅出來影相拍照上櫃, 將會不斷有新 post 貼出來跟大家分享, (如果post 錯版, 請管理員大大幫我搬版吧, 謝謝!)

今之是 12吋著燈, 活動能力不大高的 Faiz, 故事唔會講, 什麼武器出到幾多力唔講, 純粹圖片分享, 好去相

盒面

盒背, 此為行貨版

背後就是開關, 而且會有 A B C 三種聲/燈既制

要用3粒3A電

戲肉開始:
開了制就會只著面燈

MODE A :

成身既可動既就是雙手

MODE B 燈去到腳

最型就係 MODE C 全身燈著晒 :

完, 多謝收看
最後個張相型到震呀:$:$
佢既可玩性就係著燈, 完全反映到電視 OPENING 既神緒
E隻正野, 加上係FAIZ, 一定要十卜:65:
THX ZIN, 呢隻可以說係一隻蒼海唯珠
完全冇印象出過, 或者見過
咁都比 ching 搵到, 強 r :71:
打側個頭睇相真係幾辛苦
thx for sharing~~

但係訓係睇:die:
:71:當年死貨...但亦係好物...發光發聲..表現劇中各型態,晚上玩最正
......多謝介紹......期待更多新post
我有Kaixa不過已經封晒塵,唔知擺左係邊Lu
:( :(
完全冇印象出過, 或者見過
咁都比 ching 搵到, 強 r
36韜 發表於 19-9-2011 00:31

買咗好耐, 一路都未開出來玩, 如果唔係都唔稱佢為出土文物
打側個頭睇相真係幾辛苦
humanspider 發表於 19-9-2011 00:52

放相既網頁已將佢更新了, 不用再打則頭看, 我出post 時已將佢整好晒方向, 但佢自動更新得好慢
回復 12# 龍劍飛

呢隻真係要開來玩,先知道樂趣..尤其中秋節..當燈籠一流(講笑),不過本身都絕對係一隻好物,記得買埋隻凱撒...一對放...正呀:71:
......多謝介紹......期待更多新post
影武者 發表於 19-9-2011 10:15

期實已經拍到第三輯相, 只是未有時間打名, upload 相片及出 post, 希望能在本周出第二擊, 不過舊野唔駛趕住新鮮出post.