Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 2: 1/6th scale Suit-Up Gantry with Mark IV

慘啦!咁茄野都賣2千幾,遲d蝙蝠車咪過3千!:69:
我有位擺呀, 又有mark iv, 但幾隻手臂咁貴! 唉! 本來好期待pass啦!
正 , 老虎都買 !!!
有得訂未???
Hottoys隊長 發表於 20-7-2011 03:46 PM

你隻隻HT都係講同一句野....
HOTTOYS打手....呀唔係...係隊長個朵....唔係浪得虛名  :71:
頭像被屏蔽
真係好.......乸利:50:係咪跟埋一班美女dance??:58:
慘啦!咁茄野都賣2千幾,遲d蝙蝠車咪過3千!
買買買 發表於 20-7-2011 16:07

咁睇蝙蝠車以前真係好平
我無mark iv 見到有呢set 野真係十億個想買~
不過要成三千幾... 真係打消念頭罷啦:die:
頭像被屏蔽
蝙蝠車點只過三千,  五千都唔奇
dogjumpjump 發表於 20-7-2011 16:13

可能到時佢地覺得五千都大把人買, 因為炒價都唔只
真係焗人買$3500幾果set...多$1100...多隻ironman同機械手臂

拆返賣隻ironman去阿虎,$1300....都要$2200先買到個情景,用埋vip都要過2魚,
真係太貴,本來好想買都打消了。
HT係咪痴左線!!!!!!!!!!!!!!!
真係焗人買$3500幾果set...多$1100...多隻ironman同機械手臂

拆返賣隻ironman去阿虎,$1300....都要$220 ...
Jimy 發表於 20-7-2011 04:17 PM

如果個個都放隻mark 4, 到時通街都係,唔一定賣到$1300 wor
頭像被屏蔽
千九蚊on藍膠後
又黎三千五蚊黃膠膠
ht真係痴膠左線
香港真是片地黃金:36:
真係很多有錢人