Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 2: 1/6th scale Suit-Up Gantry with Mark IV

打左去問$2430!連mark4 $3530!!我放棄
lok0420 發表於 20-7-2011 15:44

can pass then~
打左去問$2430!連mark4 $3530!!我放棄
lok0420 發表於 20-7-2011 03:44 PM

X 2, 二揀一, 都係整返隻阿凡達,人生中第1隻18吋 ....
頭像被屏蔽
$2400買幾隻機械手... ???
唔! 係! 掛!!!!
$2400買幾隻機械手... ???
唔! 係! 掛!!!!
澄澄老豆 發表於 20-7-2011 15:49

高科技嘛:36:
Ht可能順手打擊炒家,你出去高追mark4,不如買我set限定啦,差一千多d就有個咁正的場景喇
頭像被屏蔽

回復 35# kmtang

就算係高科技法, 點計佢都唔識自動幫 Tony 換甲 同 換衫 掛:30: pass~
唔怪得 VIP 無9折喇..........

屋企放得落,但係2金牛真係唔值,買其他野好過...
Ht可能順手打擊炒家,你出去高追mark4,不如買我set限定啦,差一千多d就有個咁正的場景喇
jay_c 發表於 20-7-2011 03:51 PM

加隻Mark IV就多11魚, 但係無咗Led燈台同埋冬甩噃
jay_c 發表於 20-7-2011 15:51

一係幫襯炒家, 一係再俾多一倍食多件機械臂, 如果我冇mark IV, 點我都大出血 (我有Mark IV)
一定唔買呀:53:

對於想高追mk4...同ironman 忠實fans 一定必入!!
有心想高追mk4的人  入呢隻可能會著數d...

我有mk4  24xx買幾隻機械手...就無興趣啦
1來太貴..2來真係無地方擺  真係影幾張相就擺返入盒咩  
呢件野對有間大屋display toys的人會好開心
頭像被屏蔽
2千4 買個場境, HK 咁既價, 外國咪仲貴...!