Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 2: 1/6th scale Suit-Up Gantry with Mark IV

2千幾蚊, 如果係入電REMOTE CONTROL 就好!
隻機關臂有D貴WO...仲貴個IRONMAN本体..........
而且跟IRONMAN都跟佢第一次打完返來有彈孔的VERSION啦
我有位擺呀, 又有mark iv, 但幾隻手臂咁貴! 唉! 本來好期待pass啦!
兩樣package 是很好的處理,但加11魚又好似太多。24魚也好像太過份!

最大問題只是心口可拆,整體性似係 Mark IV 被人#起處决多過穿甲?!
其實幾過癮, 不過價錢如何....
遲d會唔會有batman, predator 既場景出, 係就.......
隻機關臂有D貴WO...仲貴個IRONMAN本体..........
而且跟IRONMAN都跟佢第一次打完返來有彈孔的VERSION啦
亞煞玲 發表於 20-7-2011 16:00

係啦, 如果跟新版mark III 就好啦, 橫掂大家個隻mark III都變哂色
真係比我講中分2個PACKAGE 出!
睇黎 魔盜王個張椅都係咁出!
呢排D定價痴曬線:30:
本來好期待,但係24魚買個場景真係唔太化算...
回復 6# ttkai322

:71:
兩樣package 是很好的處理,但加11魚又好似太多。24魚也好像太過份!

最大問題只是心口可拆,整體性似係 ...
RRAAYY 發表於 20-7-2011 16:01

有D似!!!!!!!!!!!!!!!
definitely not worth 2.4K.!
二三千?係咪真係按個制會自動堿mk iv除甲先?
相信再過多半年ht都唔係我lee d窮人玩,所以唔洗cut discount我都會買唔起!
冇mark iv 既大大會買嗎?
呢set野真係display only
玩就無乜野好玩 企定定 兩隻手塞入去 除頭盔 除心口甲
就係咁....重有乜動作同有乜野玩?.... 無啦wor
我有位擺呀, 又有mark iv, 但幾隻手臂咁貴! 唉! 本來好期待pass啦!