Toysdaily 玩具日報

查看: 16931|回復: 44

[玩具報告] [外影]Crazy Dummy WWII Defence of the Reich Fighter Pilot -德軍皇牌機師假期遊-

[外影]Crazy Dummy WWII Defence of the Reich Fighter Pilot -皇牌機師假期遊-

Crazy Dummy呢款皇牌機師身型夠靚仔, 小弟非入不可.

可惜原裝頭實在難頂, 所以換左HEADPLAY頭.

其實找過好多頭嚟襯佢, 最後都係劍齒虎最夾.

係~小弟知道佢唔係典型德軍金髮藍眼, 但配上去實在太靚仔啦, 唯有將就一下.:36:

先來一張完成圖:

上身, 眼神一流:

戴上機帥皮帽, 搞笑之外不失瀟灑:

立正!

配件, 仿皮, 仿毛皮,正料!

救生衣都幾DETAIL, 不過著落唔夠MAN, 無玩到.

原裝頭, 接受唔到:

好, ART MUSEUM遊開始:

到此一遊~~

出埋外面先, 幾好天氣.

E~ 後面有女係度玩水喎, 走先~ 閃~:43:  

:43:

總結, 好靚仔~ 80分.

仿皮定必有終結嘅一日, 唯有放鬆心情玩.:43:

BODY著左衫之後擺POSE好正, 成套軍服都係靚料, 讚!!:71:

最正係皮衣fit得嚟唔阻礙動作,有玩過同係皮衣嘅T-800就知,基本上係每擺一個pose都要執番正件衫....

玩得呢隻預左一定要換頭.

OT一下, 相熟老闆~ 點解訂貨貴過現貨成一魚架? 買完有D唔甘心.........:31:

最後送上特別執左E沖C的一張.

各位帥兄, 請呀~

:64:

原來Cat 去左做飛機師:71:
套野又幾貼身bo :36:
布斯偉利B呢呢呢:(
布斯偉利B呢呢呢
Oldcat 發表於 17-7-2011 07:51 PM

一來影相要排隊。

二來.......小弟唔覺意掉左支減聲器,現在用膠棒銅柱重新制作中......

話左例遲架啦。:71:
好 chok 呀想點呀痴線~~~:63:
好 chok 呀想點呀痴線~~~
$hiine 發表於 17-7-2011 08:27 PM

夠鐘睇電視啦
瀟!:$
我都入左!件皮褸散件:p
想入埋本簿仔但未搵到...
無畀實Q趕你咩?!:34:
配GARY OLDMAN應該都唔錯
Oh dear, this is wonderful!!!! VERY HANDSOME, SEXY AND COOL!!!! Why the Nazi German got the best uniform designers????!!!! Really love their uniforms but what they did was unacceptable and horrible!!!!!
Pal........... the background is not match................. :(

Go to park and take photos for it again please! :D
Crazy Dummy 既質素真係唔錯∼:43:
影得好正!外拍好辛若呢:71:
多謝樓上咁多位師兄十卜。

謝謝。:64: