Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[玩具報告] [外影]Crazy Dummy WWII Defence of the Reich Fighter Pilot -德軍皇牌機師假期遊-

皮帽真係好鬼正呀 !!
而且換左個 頭 真係唔同Feel :73:
回德哥,其實公園同石灘都玩過,今次特別揾個機師入室內玩架....
catcat 發表於 18-7-2011 12:06 PM

Cooooooooooooooooooooooooool!  :D
好圖兄弟:71::handshake:
唔好意思,推返個舊 post 上嚟。:(

我尋日行過見到都唔住入咗呢隻 pilot,真係平靚正,不過要請教下 Cat 大,我枝槍放唔到入槍袋,你嗰隻係咪一樣?:no:

不過,呢隻真係好正兼好玩,如果個 Body 可以再實淨啲就好喇。
唔好意思,推返個舊 post 上嚟。

我尋日行過見到都唔住入咗呢隻 pilot,真係平靚正,不過 ...
迴轉宙斯 發表於 30-8-2011 08:48 AM

小弟入得好暢順,無大問題。:64:

師兄個隻可能係比女工車線車歪左,導致過槍袋細左?

師兄千萬小心d假皮display時唔好掂到其他figure,小弟隻mk vi中了招,多了處戰損。
小弟入得好暢順,無大問題。

師兄個隻可能係比女工車線車歪左,導致過槍袋細左?

師兄千萬小 ...
catcat 發表於 30-8-2011 09:06

咁我返去爆開個槍袋啦!  呢 d 小問題o者.....

師兄千萬小心d假皮display時唔好掂到其他figure,小弟隻mk vi中了招,多了處戰損。 <= 咁大鑊?? :50::50:
咁我返去爆開個槍袋啦!  呢 d 小問題o者.....

師兄千萬小心d假皮display時唔好掂到其他figure,小弟 ...
迴轉宙斯 發表於 30-8-2011 09:10 AM

都係小問題姐,橫掂都係戰損, 唔太心痛。:64:

不過假皮確係玩唔得耐就真。
我尋晚都影左 d 相,  當然無 Cat 大你外影咁正啦....一陴 post 上來!

呢隻係我近一年裡面玩得最耐o既 1/6 Figure,  淨係上架生都搞左我粒幾兩粒鐘...:52:
比大大&#21874;相毒親,平時只玩拉打
:no:今日行過見到都忍唔住入左盒
依盒係我第一盒軍事十二吋!
好野就係好野,幾時都可以歷久常新:71:
very good, want to get 1, too~~
幾英偉!!!!!
我的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節系統限制: 15 到 10000 字節
師兄,換左個頭係幾靚,但德軍軍紀好嚴明架,好似唔比留鬍鬚駕喎,重要留成咁。
我睇過好軍事書及圖片,好似無見過德軍留鬚留成咁喎。
希特拉都無咁勢利。
得罪晒。有錯請指正。謝謝。
師兄,換左個頭係幾靚,但德軍軍紀好嚴明架,好似唔比留鬍鬚駕喎,重要留成咁。
我睇過好軍事書及圖片,好 ...
watergap69 發表於 16-9-2011 02:38 PM

師兄講得非常正確。

其實唔好話留胡鬚,呢個明星好似有&#29486;太人血統添。

德軍精英中&#22021;精英根本無可能黑髮深膚色。:64:

其實試過用呢個頭,不過唔夾唔靚仔囉。

小弟玩figure最緊要自己玩得開心。:64:
玩 figure 都係求自娛o者,理得佢有鬚無鬚&#21526;

樣樣野咁執著,好痛苦架

最緊要自己玩得開心

(可能言詞會得罪其他師兄,不喜哈哈笑左佢算&#22046;,勿怪)