Toysdaily 玩具日報

[分享討論] TD近日留言要15字元以上既設定

回復 3# SuperBus
:71:.............................................
回復  SuperBus
.............................................
老文 發表於 13-7-2011 01:07 PM

:DD.........................................................
why so serious?
why so serious?
老文 發表於 13-7-2011 01:47 PM

冇錯!認真佢就輸!
睇嚟有必要將設定升級不特只,
仲要限制發言時不得單純使用表情圖案 (但係吹水區就不在此限)
淨係 Post 表情當回覆咁我寧願不如唔好回文
睇嚟有必要將設定升級不特只,
仲要限制發言時不得單純使用表情圖案 (但係吹水區就不在此限)
淨係 P ...
SuperBus 發表於 13-7-2011 02:47 PM

我覺得你個回得好好,有心機寫,唔係十五個字以下既行貨,而係經通天徹地既分析,憑個人獨有既觸覺,將不落俗套既感想,作為無私既分享。
We don't recommend icon as reply or same reply in all post.:64:
We would send warning to this kind of members if their cases are severe in extent.
Concerning 您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節, some members really like to copy and paste this phrase in their reply.
I can't understand their reasons.............................:30:
小弟係閒聊區至會1515151515。

回覆分享post時,如果諗唔到野回,其實就算架啦。

有不少post 嘅product小弟有興趣,但出文出相都無野可讚,又唔想插人乜野唔好物野唔得,就唔回算啦。
最簡單既方法就係:

……………………
最簡單既方法就係:

……………………
K動戰士渣古 發表於 13-7-2011 06:00 PM

:53:你係咪講緊我.............!!!
你係咪講緊我.............!!!
貨車仔 發表於 13-7-2011 09:39 PM

你多心咋…………
我成日都用..........................用埋今次啦..........................:handshake:
頭像被屏蔽
因為真係有某d人係d討論帖入面出表情覆就算 .

最好既方法係 15個字唔計d表情碼
咁講真, 打多幾隻字係咪真係咁煩?
喺D post 入面係咁出表情或者就咁 "................." 就當 Reply 又有乜野意義?
覺得咁樣好過癮, 好好玩? 定係為左多D Post 數?
我想問多 Post 數又點? 有乜野意思??
來來去去都係都係千篇一律嘅回覆, 咁我寧願你不如唔好 Re!
呢度都可能未捉得咁緊, 或者係因為我從來未因為咁而比人捉過,
你試下去第二度又係咁淨係回 "同意", "I agree" 呢D咁簡短嘅回覆,
淨係出一個 Post 已經可以出 Warn 啦, 再嚟就停版,
等你地仲玩, Re 得咁過癮咩!