Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的shf廉價版 kiva emperor

lee隻野玩落又幾好玩,廿x蚊貨仔黎講:71:

手機影+技術有限d色有d...:55:

wake up fever:52:

呀~入lee隻既主因係佢既比例:73:
隻魔界王改原就再大隻好多嫁啦:34:

不過家吓買左自由樹脂複件,買左防真水整眼,
係差個sic50素體...不過2手都要25x以上:70:
我諗都延延無期啦:oh:

帝皇劍:p

最後同shf黎返張合照:78:

好貼必頂........:71:
what is this ar...............
正!上色仲多過shf!
有冇諗過買隻魔彈戰記公仔改?size好似岩ge
可能我一直覺得 KIVA EMPEROR 個設計真係好差
無視晒佢 D 好差o既 detail ?
我真係睇唔出你原本果隻唔係 SHF...
我仲心諗... 呢隻咪 SHF 囉 ? 咩平價版 ?
我睇到最底先知係咩系列
:DD
只能說~
樓主真係好有心機油晒成隻:70:
比住係我一定唔得:71:
回復 2# wing0boy
謝謝你的支持:handshake:

回復 3# ronzero
m...可動盒黎既,不過唔記得叫咩系列...

回復 4# Andyccel
sic冇咁多野改同有多幾隻手配件:handshake:

回復 5# 玩具
haha我係sic kiva e f入坑的...睇返考官方版開頭都有d...不過家吓超愛,出12吋同mg就好啦:D

回復 6# 廁所外的憂寧
haha幽靈你d改做心機仲多啦:shy:
回復 7# 阿修羅大帝

MRS????
樓主技術高超:71:
頭像被屏蔽