Toysdaily 玩具日報

查看: 6504|回復: 15

[玩具攝影] KIVA EMPEROR FORM @ SHF

呢只可說是SHF至今最華麗的出品,過幾日會有同樣華麗的老爹DARK KIVA,同樣不是限定,實在是FANS之福。至於我買唔買埋DARK就睇價了,畢竟買同模不是我的作風。但呢只拉打迷絕對可以擁有,特別系如果你錯過了SIC限定的話∼

FLICK圖來∼未夠入LINK睇吧
http://www.elljay-hobby-collection.com/2010/11/21/kiva-emperor-form-shf/

原來SHF已出了4隻終極FORM...謝大大分享...:71:
好圖總是百看不厭 thanks
dark kiva好似有少少唔同模掛...我就一定會買的了,yen價好似一樣/??
原來SHF已出了4隻終極FORM...謝大大分享...
老文 發表於 23-11-2010 10:24 AM

5隻!仲有隻神主牌DIEND
回復 5# zzMANzz

本人未完全睇過DECADE..所以唔知道DIEND終極FORM其實有無正式出過場?:64:
令圖~~
dark kiva就可miss了~~
因為始終覺得sic既dark kiva係最好!
:71:
呢隻kiva真係好華麗, 真係唔買走寶...dk都係必入!
diend complete form 都計的話, 咁 rising ixa 都係啦
大茄我唔計的∼∼
Well done:71: 但無視
這只 SHF 出得不錯呢~ :love:
大大的相靚到呢~ :D
原來SHF已出了4隻終極FORM...謝大大分享...
老文 發表於 23-11-2010 10:24 AM

look forward to Hyper Kabuto & Blaster Faiz at the end of 2010.
but i so worry about Agito Shining form..............hope it will release~
seems the agito series has end~
回復 14# mr.elljay

等唔緊要..最緊要唔好限定:34: