Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 王者之翼!!!!—DX超合金 YF-29 (ALTO CUSTOM) 完全玩評報告 (#101更新圖片)

我等佢出甲~~~~俾個藉口自己唔買
黑色三連敗 發表於 28-6-2011 11:27 AM

咁你唔洗等了  因為佢件PACK係魂SHOP分開出的......:42:
回復 46# sk9091

係.......依家等緊d件,然後再影啦~~~
今次d件個重點好似係個推進器度,唔知幾時有得訂~~
好毒呀:63: 好後悔無訂, 等有平貨先再考慮:42:
回復 48# dogdogtoy

依家上左天度啦個價,我估真係幾難落番來~如果有愛,見到就入手啦師兄~
其實小弟係八十後,八十後,一定有D共同回憶,高達應該係人都識,之後要數,就應該係MACROSS。 ...
kkkiii0079 發表於 27-6-2011 11:55 PM

衰仔卜你:DD  玩得開心先係最重要:)
你玩隻野咁耐有冇甩油?:p    點都好 歡迎你入坑:he:
多謝樓主的分享, 我o個隻重未開苞
我有過頭兩隻DX, 但質素差玩到火, 放咗了...
如果呢隻改進咗咁多...我又有啲心思思:35: ,
btw, 動畫電影第2集出咗嗱??
回復  timothy276217

哈哈~~~不好意思,個一刻好開心,所以主觀左少少~~希望大大唔好介意~^^~
kkkiii0079 發表於 28-6-2011 01:04 PM

Apology accepted:)
有冇人知道有冇亞版呀? 因為宜家o既價連super pack要成兩差幾......:50:
回復 49# kkkiii0079

最近先入了Yamato vf-19改, robot魂,MG 等等。。。彈藥用盡啦。。。。:31:
回復 50# kit0829

因為大大你個POST講左要注意咩位,所以我玩得好小心,一D都無夾硬來~~有少少花就真係在所難免,不過整體都OK~~
因為我玩ROBOT魂都好小心架,所以呢次件事大件左,難度反而低D添~~
回復 55# dogdogtoy

大大你去到好盡WOR~~~~~~
回復 57# kkkiii0079

其實一早有睇TD,不過之前無join到,因為經常比各大大毒親,先想以毒攻毒:34:,但今次毒死人啦 :59:  (不過多謝你咁正的分享,為有睇咗當玩過啦。。。:42:)
回復 58# dogdogtoy

如果真係想入,就唔好等。有D野,玩具可以「慰藉」到我地既心靈,一動左想買既念頭,你唔買,但又睇,重辛苦啦~~買左佢,成個人會安樂哂~~
好詳細,好有心的介紹:71:

雖然小弟比樓主打動, 但都係玩唔起咁貴的玩具:56: 我仍然是Robot魂Level的, 所以...:56: