Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 王者之翼!!!!—DX超合金 YF-29 (ALTO CUSTOM) 完全玩評報告 (#101更新圖片)

好有心機既yf-29帖,正:D
其實真係好茅盾,我都好想同大家分享,但太多毒相會令炒價持續,希望快啲再版,多啲人有得玩!現時炒價絕對太過火喇!外國好多都只係around 200usd shipped!
我等佢出甲~~~~俾個藉口自己唔買 :66:
very detail report, thx for share and recommended:71:
琴日買左都未得閒玩...:31:
佢個膊頭鬆唔鬆??
我未得閑拆來玩
多謝咁多位大大捧場先~~哈哈~~
因為小弟第一次玩macross(唔計robot魂個d),所以係興奮d~因為真係幾靚同幾好玩~
就依家入唔入手好,我深信一句—有買貴無買錯啦~(ps—我唔係炒家,只係普通玩家,想搵d位寫下評論咁~~)
至於買玩具既風氣的確同以前唔同左,依家d野明顯係貴左好多,但又真係有價有市,無咩辦法。如果有行貨的話,其實真係不用訂啦,因為總會番貨。反而係無行貨個d,就一定要訂啦,否則入得少,市場需要求大,自然抬高個價。
話時話,依家呢隻不用二牛吧?
:71:好物!好post!
多謝咁多位大大捧場先~~哈哈~~
因為小弟第一次玩macross(唔計robot魂個d),所以係興奮d~因為真係幾靚同幾好 ...
kkkiii0079 發表於 28-6-2011 12:52 PM

已經去到兩牛啦

帖是出得十分好,但對那句什麼八十後不喜歡macross就對卡通沒夠愛和深度頗反感:67:
回復 40# timothy276217

哈哈~~~不好意思,個一刻好開心,所以主觀左少少~~希望大大唔好介意~^^~
我都想買,但係買唔到
慢慢等佢再販
回復 42# kyo353

呢隻真係好值得玩~~因為真係靚,同埋睇得出設計者好有心機,成隻野感覺就好似一個機關咁~~
很正的report!!!多謝呀!!!
大大!!!!!!!我雖然唔係睇完你個PO走去買 (因為我一早訂左)
但我係因為你個PO 重新認識 而且更愛我隻YF-29 !!
GOOD POST !! :71::71::71:

BTW 我本身有舊果隻VF 25 因為我玩過舊果隻 我依隻一玩上手已經感受到果種進步
關節實左  變型時某些扣緊位更加堅固  手指可動依下直頭加曬分  重有感覺上比例好左
等等等等 都拎依隻野成為我暫時TOP 3 嘅玩具:35: