Toysdaily 玩具日報

查看: 5926|回復: 16

[新品消息] Bandai 2011年冬季發售: Figuarts ZERO Naruto 疾風傳

Bandai 2011年冬季發售: Figuarts ZERO Naruto 疾風傳
Banpresto 2011年7月第3週: 景品 Master Stars Piece Naruto 疾風傳 Naruto
還好是不能動的ZERO系列:78:
有種就出SHF喇!!!
有種就出SHF喇!!!
kuga_1987 發表於 26-6-2011 11:07 PM

shf 的one piece 本來就是面相, 比例和關節問題, 笨大有心總會解決得到,

如今賺左 zero 既錢先, 將來有機會再出可動既, 再賺一筆
天啊........
b社又來插手...........
我要眼鏡廠主角1隻就夠了=.=...
天啊........
b社又來插手...........
我要眼鏡廠主角1隻就夠了=.=...
Domeki 發表於 26-6-2011 11:46 PM
same account finally :36:
回復 4# 魯烈火

老實講,面相同可動人形嘅比例都係笨大弱項
one piece系列嘅Figuarts ZERO 都做得吾差~~~
我諗Naruto應該吾錯瓜~~~:66:
we needs more Naruto figures!!! :71:
期待內輪佐助figure快出
要有件換啊:43:
we needs more Naruto figures!!!
Macross長谷有洋 發表於 27-6-2011 06:46 AM

講真Naruto嘅玩具真係出得好少~~~~
支持出多D~~~:71:
好野出figure zero
可以唔洗諗就pass晒佢
thx 笨大
可能之前 POP size 既卡卡西銷情不多好, 所以試下 FZ 黎睇下巿場如何
不過點都好, POP size或者 FZ 如果出自來也, 小弟必入
已經等緊超彩色自來也, 之前小盒旦果隻自來也直頭係搶錢之物, 人工多幾倍都未必入
2舊水買隻小盒旦.....過唔倒自己
回復  魯烈火

老實講,面相同可動人形嘅比例都係笨大弱項
HORSEORPHNOCH 發表於 27-6-2011 12:43 AM

龍珠出咁多次死咁多次:67:
出可動吧:53:
ZERO我唔會幫襯的!