Toysdaily 玩具日報

查看: 11718|回復: 65

[詢問] Banpresto 一番賞Premium Macross F 劇場版 戀離飛翼

有冇人知遑度有得成套訂?大約幾錢??
小弟都想知 ... :help:
我比較關心出左未 :(
日本出了?有冇人知香港幾時有?
日本出了?有冇人知香港幾時有?
keio647 發表於 27-1-2012 11:23 PM

日拍見到出左 :77:
呢邊若真的有鋪頭入, 估最快都要下星期尾先返到
(希望有鋪頭返到貨 )

今次一番總供有80張,c 賞 ranka 一箱仲要得一隻. 成套買都真係要留意yahoo..
下星期一, 二 左右, 只得 信和 有得抽.

a賞 有3. b 賞有2, c 賞有1
咁快可以返到香港! :@ 謝師兄報料! :D:77:
Wrong post and I help u to move already! :)
YAHOO 有了..4牛一套
4牛.....自己去抽剌激下好過
我BID左了:help:
我無信心起$4000內抽到A,B,C各一 由其C 80張內得一隻,諗起都驚驚
上一集花魁揾左四個月到而家,唔好話價錢連影我都見唔到:69:
用自欺欺人模式:貴左當睇唔到,平左當汁到寶:62:
一於買左先來後悔 好過買唔到而後悔:66:
我BID左了
我無信心起$4000內抽到A,B,C各一 由其C 80張內得一隻,諗起都驚驚
上一集花魁揾左 ...
chimchim5978 發表於 29-1-2012 09:09 PM

$4000........ 一大套得80張, $80抽一次的話可以抽50次.........

睇黎你對菜真係好有愛:DD :DD
$4000........ 一大套得80張, $80抽一次的話可以抽50次.........

睇黎你對菜真係好有愛
alexlobox 發表於 29-1-2012 09:29 PM

如果$80可以抽一次的話我會選擇抽
今次80 蚊...應該唔得.  1/80 抽1 隻c賞ranka ..都真係好難..
小圓都係800羊 有得抽的商舖平衡抽一次都要$98
今次MARCOSS班 FANS 渴左咁耐, D商舖肯用$98抽一次我都覺得有良心啦:69: