Toysdaily 玩具日報

查看: 7591|回復: 10

[詢問] 請教有關 Hottoys Body 素體

請問TTM 20, 21, 22  原價幾錢?除左呢幾個新款,上網仲見到有 舊款個D型號例如TTM 08, 09, 16, 17等等,其實除左頭雕外,有甚麼不同?新款同舊款都寫Slim Body即是一模一樣?

求教~~~

上年在HT買:
21:$280
20: $390

個人覺得20好靚,性價比〇K,若300元就好
21手臂靚,可惜上胸無肉,穿上T恤好瘦,胸塌寒背,坊間好多100至160好睇過佢!
前日出過旺角想搵TTM21,可惜周圍都無.....
基本上體型一樣,但早年TTM08膝部設計有問題,但之後嘅都改善哂
HT 果隻 洲長 Body好正,不過 HT 普通身型既 body 不覺得有什麼特別,坊間仲有更多好選擇,價錢仲平 !!!{:1_197:}
好在早早入定貨20.21.22,樓主可用细廠body 因着了衫沒分別。
回復 5# locat

不過TTM 20 好似太大隻,有師兄反映好多褲唔岩著,包括HT狼人的褲。
但20 好似先似狼人個大隻body:35:
回復  locat

不過TTM 20 好似太大隻,有師兄反映好多褲唔岩著,包括HT狼人的褲。
fishnchips 發表於 9-4-2014 03:46 PM

Body 20衣服及褲好蟅人!
衣:一般彈性T恤,慢慢著都OK,仲好好睇tim!但是講到外套�恤衫,那怕是闊軍衣,入到手就入唔到兩膊,入哂雙膊兩邊已接唔埋,扣鈕接鍊唔使旨意。
褲:似乎軍褲才可入到個Pat,太好肉!入到Pat有過半係合唔到胯位魔術貼。惟有望件衫長D可套住。

還有,頸好粗,配DX10,13、Roadblock頭入哂,好襯!但入其他頭雕,入唔哂,長頸細頭,怪!

所以自組20波地,係充滿挑戰同樂趣的。係要交學費買試衣褲頭雕的。
都唔明HT點解咁耐都唔返出21,22
素體需求好大
都唔明HT點解咁耐都唔返出21,22
素體需求好大
haha_muse 發表於 9-4-2014 06:16 PM

可能開發23.24......