Toysdaily 玩具日報

查看: 11172|回復: 22

[個人收藏] Superman & WonderWoman "the kiss" statue 和 壽屋 Psylocke figure

分享幾款Wonder woman, {:1_221:}

黎緊壽屋四月有新款ww出, 我都會買入:^

psylocke出官圖是已十分喜愛, 現貨時眼神唔同左, 但我都收貨.

psylocke同神奇女俠好索啊 :handshake:
psylocke同神奇女俠好索啊
tolete 發表於 4-2-2014 01:08 PM

YEAH~  YES! {:1_221:}:!
YEAH~  YES!
spreroy 發表於 4-2-2014 10:41 PM

師兄系邊度買架?
正女              :$
師兄系邊度買架?
tolete 發表於 5-2-2014 11:51 AM

除左以下這個, 其他應該都會找到, 旺角笑萬, 煙時點等可尋.
回復 6# spreroy

唔該你,師兄,呢一隻神奇女俠都好靚啊!
GOOD!!!! {:1_221:}
spreroy樓主 毒島孝牧隻風間準 出左,去唔去馬,好似OK喎!{:1_203:}

若我有玩鐵拳就一定入!好sexy!! 可惜我無 XD
回復 1# spreroy

Sideshow 就快出WonderWoman 1:4 ,我諗你唔會錯過啦~
回復  spreroy

Sideshow 就快出WonderWoman 1:4 ,我諗你唔會錯過啦~
Champion 發表於 6-2-2014 06:47 PM

YES!! 但我依個架得十八吋高, 若佢十八吋內會毫不考慮入手.

十八吋外就真係要再諗下, 另外師兄想問下你SIDESHOW可以係邊度訂貨?
回復 12# spreroy

普通版兆萬既HT 同埋地庫METRO COMICS 都可以訂
限定版必須SS 官網訂購

溫馨提示,如果因為呎吋而放棄訂貨,到CUT訂單或SOLD OUT 要後追,相比後追HT FIGURE有過之而無不及的痛苦。訂左先諗地方擺囉~一般9個月至一年後先派貨~
回復 13# Champion

:^  明白哂,thanks
正:love:
我反而中意op鞭女:love:

另外山下我就覺得Huntress最好:love: