Toysdaily 玩具日報

查看: 4180|回復: 18

[玩具攝影] 冬季戀歌之戰地情人(DID通訊兵)

正式分享前先發個搞笑的標題...哈...先拍了幾張頭雕圖~先睹為快!

換付眼鏡...變成現代版帥哥~哈

D 鬚根好正!
DID 可以同 HT 有得比下, .....加上價錢又平好多
..........好過有D公司收左人訂, 出幾年先出到件垃圾, 或者值頭唔出又唔講, 重要講出一大段廢話幫自己補鑊

<敵對> 比DID出都真系無浪廢, 越出越好, 唔知會唔會出埋女主角呢 ???
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
謝分享~~~:77:
感謝大家支持~我猜DID會出政委配個其他頭雕~一魚雙吃! :43:
正bor~~幾銀~thx~
同意, 我覺得did 越出越好, did頭雕配件已可與ht比較, 甚至超越
價錢仲平一截, 不過佢無&#25886;正版權 ...
dogjumpjump 發表於 4-1-2011 12:01 PM

<<又無人偷佢模... 又無內鬼起尾注>>

近呢幾日的事 wor~
:58: e.......你又收到料
hahaha~~裴勇俊~~!!:DD  請問眼鏡是那家廠的出品..?
hahaha~~裴勇俊~~!!  請問眼鏡是那家廠的出品..?
MAX 發表於 5-1-2011 12:04 AM

這個問題今天(不...應該是從昨天起)已經被問了10來次了!!
這眼鏡是來自3A人偶, NOM commander KIM!!! :34:

既然戴了防毒面具, 眼鏡就給別的人偶用用~~~哈!
回復 12# lukazou

雖然冇辦法入手,但多謝解答~~:77:
回復  lukazou

雖然冇辦法入手,但多謝解答~~
MAX 發表於 6-1-2011 02:47 AM

3A的NOM有出兩支, 一支ashley(沒眼鏡), 一支KIM(有眼鏡)
其中ashley比較搶手, KIM應該比較好找~~:43:
DID .....真的越出越好...希望她保持水準以及唔好如其公司不斷加價加價...