Toysdaily 玩具日報

查看: 2971|回復: 22

[詢問] 想買第一隻兵人

ching, 上網/雞旺體過, 但真係體到頭都大, 請俾d意見 :

1.
SS - 75th Ranger Regiment In Afghanistan

2.
CD - US ARMY RANGER GUNNER In Afghanistan

3.
CD - US NAVY SEA TEAM 3

4.
SS - U.S. NAVY SEAL SDV TEAM 1

希望多d裝備....

謝, 謝.
ching, 上網/雞旺體過, 但真係體到頭都大, 請俾d意見 :1.
SS - 75th Ranger Regiment In Afghanistan2.
C ...
figure128 發表於 21-6-2011 10:32 AM

4.
CD - U.S. NAVY SEAL SDV TEAM 1
唔你ss o加咩?
我有3.唔錯!但支持2.
因為左撇子:71:
小弟覺得ranger靚仔dd。

可惜兩隻都未出。

兩隻ranger比小弟簡,都係soldier story信心大d。起碼個素體擺pose一流先。
謝CHING, 巳攺 "4. SS - U.S. NAVY SEAL SDV TEAM 1"
呢隻TEAM 1 裝備幾好但可惜頭盔無望遠鏡(我幾鍾意)...
謝CHING, 巳攺 "4. SS - U.S. NAVY SEAL SDV TEAM 1"
呢隻TEAM 1 裝備幾好但可惜頭盔無望遠鏡(我幾 ...
figure128 發表於 21-6-2011 12:28 PM

加set望遠鏡都係五草。

呢d就係玩兵嘅樂趣。
新手想問下第一隻ranger係皆旺賣梗幾多錢?
你地指七魚=七百嗎?thanks
1同2都要預訂,未出。

SS約七百尾,有D鋪已CUT訂。

CD約七百頭。
新果隻ss用賿鞋, 有倒退既感覺~~
新果隻ss用賿鞋, 有倒退既感覺~~
lokia 發表於 22-6-2011 11:06 AM

小弟早前入左SS限定個隻SFG,所以呢隻近似既唔訂住,睇下大貨點先算。

同埋呢期屋企人開始有D怨言...唉~
預訂d貨如果到時有得買係咪會貴d ?
ching 通常係雞旺邊間買, 地下定2樓 ?
SS對上個隻SOAR預定7XX,現貨九魚...

雞旺幾間雖然係對手,但據小弟所知,新野係會傾掂數一致價既。

所以生客間間訂都差不多。
小弟早前入左SS限定個隻SFG,所以呢隻近似既唔訂住,睇下大貨點先算。

同埋呢期屋企人開始有D怨言...唉 ...
catcat 發表於 22-6-2011 11:25 AM

WHY~~太座怨你d 12"太多?
樓主大大, 小弟都作小小分析. 首先裝備唔須要太多, 像 SS 對上出個隻 "U.S.Marines in 阿富汗" 件唔太多, 裝晒上去都唔覺論盡, 再做少少舊化, 正在作戰的感覺出晒嚟! 所以我唔選 No.4. 跟住 No.2及3 都是C.D.出品, 我會選新出個隻, 話晒新出, 有種"希望"佢越出越好的感覺, 重有係左手將. 最后就得番 No.1及No.2 兩者選一(唔可以用太多錢), 好難決定, 最后我用咗兩個理由選C.D.個隻落訂, 原因1: 我唔多喜歡 SS 個兵背后的破門工具. 原因2: SS 個對鞋好似係一件膠啤出嚟, 所以都係等出咗大貨再算. 以上純個人意見, 不喜勿插 !
ching, 非常多謝你嘅分析.
WHY~~太座怨你d 12"太多?
lokia 發表於 22-6-2011 12:08 PM

無錯,女人都係個d問題多...

重有小弟有時夜晚玩一陣至訓,轉個頭又話唔理佢...

開油做舊化又話臭...

都係舊時一個人住爽,大大未結婚嘅話,都係拖得就拖好。