Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: figure128

[詢問] 想買第一隻兵人

無錯,女人都係個d問題多...

重有小弟有時夜晚玩一陣至訓,轉個頭又話唔理佢...

開油做舊化又話臭 ...
catcat 發表於 22-6-2011 12:36 PM

女人都係煩, 我之前都比女友鵝, 話買得多玩具, 其實玩玩具有咩唔好,
都係一個正當嗜好, 唔係嫖賭飲蕩吹~~
男人都長唔大既,  所以緊有一樣野玩既, 玩玩具, 玩車, 玩音響, 玩攝影, 玩潮流野,都緊有一樣中, 借 td 某大大名言~ 你想我玩玩具定玩女人ar?? :DD希望d女人明白la~

聞說cd d parts 唔夠 ss 的好:?, 有冇ching可以證實一下~~
聞說cd d parts 唔夠 ss 的好, 有冇ching可以證實一下~~
lokia 發表於 22-6-2011 01:00 PM

我有買過 S.S.兩個兵, S.S.確實係現代兵中最好的, 不過我都用S.S.作標準比較過 C.D.上一隻兵的佩件, 我個人對 C.D.的出品覺得滿意,
CD 個隻SEAL TEAM 幾好, 抵玩 . 可以睇返我之前個POST
http://toysdaily.com/discuz/thread-152528-1-1.html

我都訂o左CD 個隻RANGER~
各個牌子各有優劣,我推薦SS,因為造工較好,但現在後追舊貨,價格肯定不菲,而且兵人技術不斷進步,建議還是預訂新貨。CD也是一家造工不錯的公司,可考慮。總之,自己喜歡就可以了。
另外,如果發現某盒兵人的部件不好(例如膠鞋),可買其他品質更佳的散件替換。
無錯,女人都係個d問題多...

重有小弟有時夜晚玩一陣至訓,轉個頭又話唔理佢...

開油做舊化又話臭 ...
catcat 發表於 22-6-2011 12:36 PM

XDD .........同我一樣:DD......我大人又係咁講

:42:...女人
同感, 我個女人仲話俾錢買塑膠, 唔通玩真人咩
同感, 我個女人仲話俾錢買塑膠, 唔通玩真人咩
figure128 發表於 23-6-2011 10:38 AM

玩真人 1:1 gear 佢唔會罵啦 : ) at least 佢係金屬 段斤計 都有 so !