Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[分享討論] DeAgostini 1/10 ENZO FERRARI ~~ 方程式的公路繼承者

回復  sundaydriver

剛睇到,我係新手好多嘢都唔識sorry呀!不過唔該師兄等我問吓先,仲有架e ...
terryhang 發表於 17-10-2012 05:11 PM

係?:50:  可唔可以畀條link我睇下?Thx!! :65:
回復 166# sundaydriver
條link我要上綱睇番先得,不過我直頭打過電話問佢佢就咁答我.師兄唔通有辦法
條link我要上綱睇番先得,不過我直頭打過電話問佢佢就咁答我.師兄唔通有辦法
terryhang 發表於 17-10-2012 05:35 PM

都要問過先知。。。所以先想知條link。:67:
剛睇到不過唔知點比你,你上網打香港貿發局之後就打ferrari enzo die cast model 應該會見到
:$好正嘅POST~:handshake:
回復 168# sundaydriver

睇唔睇到呀!

睇唔睇到呀!
terryhang 發表於 18-10-2012 12:11 AM

搵倒喇!唔該晒!:65:
真係要打電話問下先知,有消息再通知你丫!

btw,你有無問到部GTR?:58:
好正嘅POST~
ZIN 發表於 17-10-2012 06:19 PM

ZIN兄,多謝你先!!!:$
回復 172# sundaydriver
有呀!佢話仲可以訂到,但係我要唸吓可以郵寄去邊到收件,因我住嗰到唔方便同個$真係好今吓,因而家出到40期到,我要回購番呢40期要1吓子其千銀真係要唸清楚先得,如果係1開始訂少少咁比都無咁今啦!想問師兄有無買而家港版隻1/8mclaren mp4-23 的f1呀!我就1路買,明日又出第7期啦.
有呀!佢話仲可以訂到,但係我要唸吓可以郵寄去邊到收件,因我住嗰到唔方便 ...
terryhang 發表於 18-10-2012 12:51 AM

都係架。。。要一次過畀晒四十期既錢真係要考慮清楚。。。:67:
至於收貨方面,佢通常係用速遞,每次儲滿一個大紙箱先送過黎。
其實你响公司收貨方唔方便?

MP4-23我都有儲,不過唔會整住喇,實在再無地方放。。。
回復 175# sundaydriver

我份工無故定地址的又無公司的,真係要唸清楚先.
都係架。。。要一次過畀晒四十期既錢真係要考慮清楚。。。
至於收貨方面,佢通常係用速遞,每次儲 ...
sundaydriver 發表於 18-10-2012 01:08

天大的笑話呀:66:

腰纏萬冠的皮六兄都會話無地方:55:

我唔信囉:38:
天大的笑話呀

腰纏萬冠的皮六兄都會話無地方

我唔信囉
timyin 發表於 18-10-2012 09:28 AM

係呀!係無地方放玩具囉。。。:(
因為d地方攞晒黎藏屍呀!!你知你幾大份架啦!!要收起你真係要個好大既位置先至得加嘛!!!
咁早瞓醒:@

斬件咪得囉:blame:

死懶W:38:
咁早瞓醒

斬件咪得囉

死懶W
timyin 發表於 18-10-2012 09:34 AM

好心你就斬埋先過黎啦。。。:67:
你成三百磅,搬得郁你我都算係異稟啦!!