Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[分享討論] DeAgostini 1/10 ENZO FERRARI ~~ 方程式的公路繼承者

依架真係堅正wor :shiny:
皮與肉.....值千金~~~~~:43:
皮與肉.....值千金~~~~~
Warmblood 發表於 17-10-2012 11:04 AM

鞭屍鞭出愛,鞭死屍還在!!!come on babe!!! :51:
鞭屍鞭出愛,鞭死屍還在!!!come on babe!!!
sundaydriver 發表於 17-10-2012 11:07 AM

嗱嗱嗱!!!!!!!唔係我地鞭您屍架.........睇清楚咪搞錯!!!!:67:
嗱嗱嗱!!!!!!!唔係我地鞭您屍架.........睇清楚咪搞錯!!!!
Warmblood 發表於 17-10-2012 11:16 AM

九九九!誰是兇手!!!!!:blame:
九九九!誰是兇手!!!!!
sundaydriver 發表於 17-10-2012 11:18 AM

:60:曹探長未反工
曹探長未反工
Warmblood 發表於 17-10-2012 11:20 AM

特命組多汁小強又奉命去左調查老強案。。。:oh:
咁究竟邊個可以幫倒我地??!
特命組多汁小強又奉命去左調查老強案。。。
咁究竟邊個可以幫倒我地??!
sundaydriver 發表於 17-10-2012 11:22 AM

佢地係探光性戰士:71:

佢地係探光性戰士

Warmblood 發表於 17-10-2012 11:33 AM

哩度唔准偷桃架!!!!!:blame:

不過又幾靚喎!!!:handshake:
唔該曬師兄回覆,我都有見過你提過的網站,你都講得好都係自己砌好D.
我又上網睇到架1/8GTR R35都好正吓grt-collection.jp分享比大家,我都想訂不過唔知點入手.
唔該曬師兄回覆,我都有見過你提過的網站,你都講得好都係自己砌好D.
我又上網睇到架1/8GTR R35都好正&#2152 ...
terryhang 發表於 17-10-2012 04:12 PM

check PM 丫,Terry兄!:65:
我又上網睇到架1/8GTR R35都好正&#2152 ...
terryhang 發表於 17-10-2012 04:12 PM

見你咁有興趣,就畀張engine相黎毒下你先!!:71:

回復 162# sundaydriver

睇完己中毒身亡,師兄你已入手了嗎?可在那入手我都好想訂但唔識得點訂.
回復  sundaydriver

睇完己中毒身亡,師兄你已入手了嗎?可在那入手我都好想訂但唔識得點訂.
terryhang 發表於 17-10-2012 04:54 PM

你有無睇到我畀你既PM(私人訊息)?:65:
click一下網面最頂既 “短訊息” 就會睇倒!
回復 164# sundaydriver

剛睇到,我係新手好多嘢都唔識sorry呀!不過唔該師兄等我問吓先,仲有架enzo我上貿法局嗰網有間公司有,不過佢話冇得個人買,睇怕我都係要放棄啦,希望可入都gtr啦.