Toysdaily 玩具日報

查看: 9853|回復: 49

[玩具報告] 真ゲッターロボ 世界最後の日

不知有幾多巴打有睇過哩套動畫.:78:

真ゲッターロボ 世界最後の日  :)

今日既主角就係哩套動畫中既超級機械人.:74:

真ゲッター1:love:

今日相約同Toysdaily其他3位大大淫淫蕩蕩咁衝上9/F.:34:

一人一盒.

本來諗住齊齊即場拆盒啟動~真ゲッター1.:^

結果無拆到盒.

最嬲係見到條pk幫我入袋,:53:
條pk差d害我訂不到, 現在仲害我比多1.2魚:blame:

算啦, 開開心心收貨回家.:43:

拿架生:angry:

盒好大...拿到流哂汗...:(

內層一

內層二

齊件:)

真ゲッター1都幾多"架生":^

真ゲッター1

怒目:*

我滿意哩隻整体既QC.

係唯一2號頭邊d油有少少凹凸...:63:

圖中黑點係塵.:DD

對翼d上色好得, good.:shiny:

因為屋企有人返, 要拿拿聲影幾張相就收擋.:79:

總結:
本体好高好重, 無架站立可能會有困難.
飛機仔QC好好, 好靚.
手腳關節ok, 幾緊.
上色整体滿意, 除左腰背.
貨未出已被炒起, 但意料中事.
早買早享受, 遲買睇report.
有心買就買, 不係高追實後悔. :)
似藝術品多於玩具, 影相一流.:love:

遲少少再影相. 多謝收看.
:DD:DDvery good
very good
jimchan829 發表於 13-6-2011 11:29 PM

no buy wrong...:$
哩套動畫中既主角就係

Getter - 1 (Black):p
very good
jimchan829 發表於 13-6-2011 11:29 PM

around 7:00pm,
before ,i leave name and number to the shop(in's point 2/F)
she sms me to say "代行家放貨".
45 fish return 2草.:58:
哩套動畫中既主角就係

Getter - 1 (Black)
ygat2005 發表於 13-6-2011 11:35 PM

but the black gettter can't play to end...:help:
恭喜大大入手心頭好!
我留意到大大你好緊張好支持其他三一 post ,你對佢o既愛一定好深!

見你咁有愛,小弟有少少提醒,希望你玩得開心:
1.留意用支架,有機會會括花後腰。我已經括到好傷......
2.又,雖然對翼有得換,但係都仲有兩個月,都係小心 D玩好。
我自己每次開合隻翼,都會先拆下來,輕輕按著關節,逐節逐節去開合~~~

等你再 post 靚相!
恭喜大大入手心頭好!
我留意到大大你好緊張好支持其他三一 post ,你對佢o既愛一定好深!

見你咁有愛, ...
Garycharm 發表於 13-6-2011 11:41 PM

thanks for 提醒~~~:)
congratulation! u guys have it finally!!!:43:
恭喜:77::71::77:
恭喜大大入手心頭好!

見你咁有愛, ...
Garycharm 發表於 13-6-2011 11:41 PM

ching我想問下你肩位同大脾位非啪啪關節會否好鬆:?我個隻好鬆....
mine the inner shoulder have a bit loose too...
ching我想問下你肩位同大脾位非啪啪關節會否好鬆我個隻好鬆....
jimchan829 發表於 13-6-2011 11:51 PM

little, but can accept:78:
may be the body and手腳本身都有返咁上下重.
關節可能有d不夠力.:(
little, but can accept
may be the body and手腳本身都有返咁上下重.
關節可能有d不夠力.
高機動型黑百合 發表於 13-6-2011 11:55 PM

我個隻放平會自已下垂:unhappy:
mine the inner shoulder have a bit loose too...
AK30 發表於 13-6-2011 11:54 PM

有冇得救:die::die:我個隻好鬆,,,