Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 真ゲッターロボ 世界最後の日

impressive ... but out budget for me ....
impressive ... but out budget for me ....
wunba 發表於 14-6-2011 10:29 PM

me too...
the price is my OT fee for half month.:79:
我今日都去9/f度攞左貨啦,,,成3000蚊,,  要小心玩,,,
弓起樓主終於入到:77:
另一溫馨提示:
1. 佢既活動能力係好高,但同時會有機會自我括花, 如大腿提上會同條褲括,小心
2. 玩時我唔會用支架,因為好似gary兄話會括花,呢個基本係玩合金既大忌,但無支架佢又可能有機會平衡唔到跌落,我第一隻合金(自己買果d計。。。) 就係咁甩左色,可以用發泡膠做底, 或者玩時千萬個小心。。。:36:
3. 玩時如要扭動時,千其要小心身邊既其他金屬。有一次我玩變形金剛時,因本身著住心口有拉鍊既衫,玩時括到花左都唔知。。。。:56:

記住玩得開心又要小心。。。:71:
弓起樓主終於入到
另一溫馨提示:
1. 佢既活動能力係好高,但同時會有機會自我括花, 如大腿提上會同條 ...
virtualman 發表於 15-6-2011 01:15 AM

I use HT 支架, very good for it