Toysdaily 玩具日報

查看: 4007|回復: 20

[詢問] MEDICOM SAD 貨點攪呢?

個FAN好耐之前買落 e+先開黎玩 一開便sad
請問有冇得補買joint 換呢? 邊款JOINT先岩用呢?
買個BODY自己換LA
真係好唔明. MEDICOM 啲FIGURE咁易爛, 但仲有好多人買. 我屋企差不多係MEDICOM出的可動FIGURE, 都爛哂. 之後唔敢再買佢D出品.
BBCC 大大邊個BODY MODEL 岩用呢?

回復 2# BBCC
M 記 d 嘢唔係斷手就斷脚 , 真係敬而遠之 :o
買個BODY自己換LA
BBCC 發表於 8-6-2011 05:03 PM

好似無得換 ....:68:
爛呢個位邊使成隻換body呀…求其買個medicom body…301 又好…nade 2 又好…massive 2 都好…剩係拆隻腳掌出黎換已經得啦……:78:
再唔係試下去 雞旺 行下…隨時俾大大揾到隻剩腳掌…連 body 錢都慳返呀……:$
真係好唔明. MEDICOM 啲FIGURE咁易爛, 但仲有好多人買. 我屋企差不多係MEDICOM出的可動FIGURE, 都爛哂 ...
暗黑王風雷 發表於 8-6-2011 05:08 PM

咁EBx MEDICOM會唔會好D呢?
爛呢個位邊使成隻換body呀…求其買個medicom body…301 又好…nade 2 又好…massive 2 都好…剩係拆隻腳掌出 ...
$hiine 發表於 8-6-2011 19:19

大大好強呀。:63:
其實我有好多剩,可以俾腳掌個part俾你
係咪真架大大~ 家下個fan好座立不安 銀牙咬碎
其實係咪display 得耐就自然脆弱bye bye?

回復 10# BBCC

回復  BBCC
車 發表於 8-6-2011 23:13

之前個批的確好易爛!
好似無得換 ....
leo.fans123 發表於 8-6-2011 19:10

點會無得換呀-.-

回復  BBCC
車 發表於 8-6-2011 11:13 PM

係呀, 我爛咗六隻,(我有medicom70隻到) 之前買落d body, 腳掌位冇試過爛,  俾你試吓啱唔啱law, 成佰蚊買個body, 淨換腳掌, 好唔化算,  你pm 我啦
我頭先開左隻555...眼花左...好似石黑龍咁...行貨黎,打電話去代理有dd聲...有冇大大可以幫幫我呀?thx~