Toysdaily 玩具日報

查看: 5451|回復: 13

[其他] Spiderman 隻手的 ball joint 好緊..換手時拔斷左

Spiderman 隻手的 ball joint 好緊...換手時拔斷左...其實是否隻隻都係咁? 應該點除?
我果隻都好實 , 我最後係其他想換上去既手另外再加ball joint
常用個D手就加Ball Joint,唔常用個D我就用Cutter磨大少少隻手個龔,等個Ball Joint無咁緊就算
ball joint拔斷左,可以上網找HT的散件來買,價錢有平有貴
thanks!
我覺得hottoys既設計有問題, 其他如sideshow的spare手都連ball joint..但hottoys個d又要隻隻手換, 做得又緊, 又唔方面...配多d ball joints 成本都唔會高啫, 希望hottoys以後可以改善呢個問題
thanks!
我覺得hottoys既設計有問題, 其他如sideshow的spare手都連ball joint..但hottoys個d又要隻隻手換, ...
Goofy 發表於 25-10-2011 09:33 AM

十分赞同!:71:
我的spiderman手连接器坏了两个,一个拿到手就是坏的。。。这QC实在是。。
頭像被屏蔽
但我上網睇過d手粒有幾款, 而且未見過有紅色, 有冇師兄知唔知有冇咩鋪頭有得買?
最好每對手都預先插好哂ball joint.......即係有幾多對手就跟幾多個ball joint就最好嘞!:67:
thanks!
我覺得hottoys既設計有問題, 其他如sideshow的spare手都連ball joint..但hottoys個d又要隻隻手換, ...
Goofy 發表於 25-10-2011 09:33

非常同意........成本極低:77:
Good point~~~~~~~~~~~~~~ :65:
thanks!
Goofy 發表於 25-10-2011 09:33 AM

Agree.............
又或者個figure手腕連住個ball joint, 好似ironman個d咁都好過隻隻換, 手都痛
我都有3個斷左,問過Toy Hunter,冇都配個红色個joint,只好用其他色頂上,衫袖拉長D就見唔到其他顏色joint。