Toysdaily 玩具日報

查看: 6883|回復: 33

[玩具報告] 是但影 ~~~~~ sdx z騎士高達

其實本身未有睇過~~~不過覺得好型所以就買了~~~~:( 不過質量方面感覺上冇第1隻咁好~~~~:unhappy:

正面~~~~手持龍之盾:shiny:

背面~~~件披個joint可作多角度調整~~~~:71:

側面~~~手持飛翔之盾~~~~:D

眼罩都可以郁~~~~:$

馬仔正面~~~~:p

馬仔patpat~~~~:he:

騎馬仔我要+埋adaptor先得~~~唔係插唔入個孔~~~~唔知其他大大有冇咁既問題 :?

個人覺得都ok~~~~不過多d金屬我會開心d~~~~~anyway~~~~粉絲必入 :x

謝謝觀賞~~~~:shy:
金色油個MASK應該好差下
金色油個MASK應該好差下
redfish 發表於 4-7-2011 12:32 PM

冇太出界我已經ok~~~~要求低 :34:
冇太出界我已經ok~~~~要求低
黑色三連敗 發表於 4-7-2011 12:34 PM

右額不是明顯一點嗎?:@
仲有右耳位銀油:( , 不過比起日本某幾位玩家, 已算很好
我有d 後悔果時冇訂到 :die:
右額不是明顯一點嗎?
仲有右耳位銀油 , 不過比起日本某幾位玩家, 已算很好
redfish 發表於 4-7-2011 12:49

貧民不嬲都係唔睇價錢同quality, 只要有得玩就得 :x

不過佢呢隻d quality 我都會收貨 :shy:
唉 ... 玩具最怕改壞名 ... 易 SAD 膠達 ... :79:
冇錢買,睇下相當玩咗!
睇左當買左
而家想買都唔多見........
我有d 後悔果時冇訂到
bbf1125 發表於 4-7-2011 12:55 PM

你又有玩...SDX:@
貧民不嬲都係唔睇價錢同quality, 只要有得玩就得

不過佢呢隻d quality 我都會收貨
bbf1125 發表於 4-7-2011 12:57 PM

我下次比我d極品玩具..同佢交換先:he:
:handshake:..i like this one

唉 ... 玩具最怕改壞名 ... 易 SAD 膠達 ...
Vince 發表於 4-7-2011 13:33

我而家想sad 都冇得sad ar :79:
你又有玩...SDX
滴滴仔 發表於 4-7-2011 14:50

我都有4隻 - knight gundam, satan gundam, command gundam 同法術士 :35:
正野喎, 支持基友.........:$