Toysdaily 玩具日報

樓主: Anfernee615

[玩具報告] Enterbay - 死亡遊戲 (更新素體照)

係咁架啦
未爆大鑊之前幾咁Active
事發後変左忍者龜
Brucemix 發表於 7-6-2011 04:27 PM

次次都係咁gar la.....風雲事件之後咪又係咁,出咗事就龜縮,等佢屋企人食曬,過3,4個月之後就話乜都唔關佢事,係佢D手下嘅錯,間廠嘅錯,佢永遠冇錯,仲要叫睇小佢嘅人睇住黎,佢地會變得強大,like he said....佢地真係攪到大咗!
頭像被屏蔽
原來香港真係成街水魚~
wwh 發表於 7-6-2011 06:54 PM

都唔可以咁講,若無上開TD,無玩開HT,見到大貨,又覺得二千幾元唔係數目,會買都唔出奇。

總結係 : B生做事極唔得, 叻就認, 錯就龜潛, 解釋又廢, 補償又差, D貨有問題又要出, 最慘呃曬仲會信佢GE人,類埋要出黎幫佢面對公眾解釋GE人.
件衫真係正:72:個樣都仲可以:36:如果$800 都OK
件衫真係正個樣都仲可以如果$800 都OK
samuellam 發表於 7-6-2011 11:36 PM

無錯!唔過1k可以諗下...
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
同display果隻爭好遠....
比ht造得似但上色好差
引友台條link, 裏面個小龍好似未瞓醒, 真係難得好相.. 將李小龍疲倦的另一面表露無遺
dogjumpjump 發表於 8-6-2011 12:06 AM

師兄, 唔好直接放LINK..會封AC的
hm... thx for sharing... but... horrible eyes and the track suit is simply a bit big... not fit
無得救架喇
拎果日話 7 日內拎得返個已「維修」好嘅可動眼頭
仲有兩日就一星期,我就睇下星期四佢交啲咩貨出嚟
無得救架喇
拎果日話 7 日內拎得返個已「維修」好嘅可動眼頭
仲有兩日就一星期,我就睇下星期四佢交 ...
FEMAN 發表於 8-6-2011 01:46 AM

eb早兩日已經send左sms黎叫我番去拎番個頭喇
eb早兩日已經send左sms黎叫我番去拎番個頭喇
mana 發表於 8-6-2011 07:32 AM

我早兩日拎了

師兄, 唔好直接放LINK..會封AC的
Anfernee615 發表於 8-6-2011 12:09 AM

有無包膠二頭肌睇下?