Toysdaily 玩具日報

樓主: Anfernee615

[玩具報告] Enterbay - 死亡遊戲 (更新素體照)

講真, 其實一隻figure過1500都叫貴, 過2000已經去到有過人之處先好叫呢個價,
我真係一直唔明eb d 小龍 ...
dogjumpjump 發表於 7-6-2011 11:52 AM

可能性有三

一,真係食水深
二,配件成本高(台景那些),無玩過HT,唔清楚HT有乜配件
三,賣得唔多,唯有高價補返;好似星矢胸像咁。
講真, 其實一隻figure過1500都叫貴, 過2000已經去到有過人之處先好叫呢個價,
我真係一直唔明eb d 小龍 ...
dogjumpjump 發表於 7-6-2011 11:52 AM

十分同意C Hing的睇法,之前EB的小龍上到(或接近)2000都好理解,有金大師座陣,市場上又沒有比較接近的作品;但今時今日就真是.........只能夠說的就是井底之蛙、固步自封、自以為視......到最後只會淪為不知所謂。
呢幾日都唔見標野o係微博蒲頭了 :DD
比晒錢又未收晒件的兄弟真係要自求多褔....
唔好講送果個body.
拖你一兩期...年尾都唔知收得番個頭未.
醫b真係要去醫一醫....
兩千撞正老千,凍過水.
by water, my fish.
呢幾日都唔見標野o係微博蒲頭了
毓民MKII 發表於 7-6-2011 03:19 PM

係咁架啦
未爆大鑊之前幾咁Active
事發後変左忍者龜
:66:
不知所謂, 收皮LA
依家6月啦,唔知EB响8月中既動漫展仲會唔會擺呢?
係咁架啦
未爆大鑊之前幾咁Active
事發後変左忍者龜
Brucemix 發表於 7-6-2011 04:27 PM

月尾咪開POST話模件比人扣起左,影響生產進度,說好的戰損頭只好無限期押後:ar:
何解EB呢套死亡遊戲個也苦價升咗?唔通自然標北上疏通到有關人脈,定係內地人D消費模式改變咗,喜歡黃色禮盒包裝物?:?
何解EB呢套死亡遊戲個也苦價升咗?唔通自然標北上疏通到有關人脈,定係內地人D消費模式改變咗 ...
wiswis 發表於 7-6-2011 05:08 PM

EB出個2套死亡遊戲,我想你睇到個價升果套應該係第一套
何解EB呢套死亡遊戲個也苦價升咗?唔通自然標北上疏通到有關人脈,定係內地人D消費模式改變咗 ...
wiswis 發表於 7-6-2011 05:08 PM

係咪nokia版?

原本千幾升到二千幾?
頭像被屏蔽
EB出個2套死亡遊戲,我想你睇到個價升果套應該係第一套
O暈 發表於 7-6-2011 05:14 PM

唔係喎,係笑爺占頭個套,可以上去睇睇..
原來Nokia炒到三千幾
唔係喎,係笑爺占頭個套,可以上去睇睇..
wiswis 發表於 7-6-2011 05:44 PM

原來香港真係成街水魚~